Зашо не би? Твое мислење е, и ако не повредува директно нечие его, слободно изјазнувај се.не би требало да го кажам ова, но
Зашо не би? Твое мислење е, и ако не повредува директно нечие его, слободно изјазнувај се.не би требало да го кажам ова, но
а кој е па твојат јас и двајцата не ги знам ?Ама барем да го ставеше Мирослав Илич
Барем знам дека беше во тоа време пеач и пол Поздрави је поздрави волим је ко пре ако ништо друго мајка ми се палеше на него и оставаше зелникот да трча да гогледаа кој е па твојат јас и двајцата не ги знам ?
а овој е тој што ја пее Црна жено проклета била на комшијата му е омиленаБарем знам дека беше во тоа време пеач и пол Поздрави је поздрави волим је ко пре ако ништо друго мајка ми се палеше на него и оставаше зелникот да трча да гогледа
Со што тоа овој ПЕАЧ како што ти го нарекуваш заслужил да се слушне?Ете еден пеач од постарата генерација кој стварно заслужува да се слушне
вие го слушате ?
Со све се слагам но со ова некако ми удира акцент дека и не е толку страшно. Ваљда знаеш за Фолтин кои мешаат армоника и бас.Морам да нагласам дека и оваа музика како и онаа електронската се музики што јас не можам да ги сфатам
Нема поента.
Прво, се прават некој чудни комбинации на звуци... можеш да слушнеш бас гитара смешана со хармоника....
Второ, текстовите едно 90% немаат блага веза.
Трето, гласот е толку иритирачки на сите овие пеачи... страшна работа.
дополнување: морам да признам дека Ханка ја слушам - ми остана од дете.