Македонската кантер

Ја играше македонската кантер?


  • Total voters
    16

Snow

Староседелец
29 април 2012
677
440
1,073
Марс
Како мал во интернет кафе 24/7 бев.. И по цел ден ова.. Со еден мој другар :D Понекогаш игравме и без пари xD Интернет кафето беше на еден мој другар и не частеше :igra
 

Cool G

Староседелец
27 август 2012
2
1
603
27
Линкот за Download не работи :( ... Ако некој ја има во PC нека ми пише порака (Ми требаат некој фајлови од таа игра :) )
 

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,374
1,871
1,123
Еј не ја знам оваа македонска верзија.. Стандарт сум играла и играм оригиналната 1.6-незаменлива е :]