За лизинг дадов мислење (не сакам), но кога се работи за пушинг би сакал девојката да биде активен пушач.(сакам)изјасни се поубо...не те разбраф...
За лизинг дадов мислење (не сакам), но кога се работи за пушинг би сакал девојката да биде активен пушач.(сакам)изјасни се поубо...не те разбраф...
За лизинг дадов мислење (не сакам), но кога се работи за пушинг би сакал девојката да биде активен пушач.(сакам)
Ако веќе станува збор за компромис, многу долг период ќе абстинирам од лизинзи и пушинзи. Односно до тој момент каде девојката не даде предлог, а јас ќе се правам наудрен дека не ми текнало на тоа никогаш.епа знаеш како одат тие работи?...ако сакаш пушинг мораш да дадеш и лизинг....као шо сакаш ти да уживаш сакам и јас...инаку тоа би бил преубав гест од двете страни...или договор...или ќе има за двајцата или ќе нема ни за едниот.
А зошто да бара компромис кога може да наиде на некоја што не сакаепа знаеш како одат тие работи?...ако сакаш пушинг мораш да дадеш и лизинг....као шо сакаш ти да уживаш сакам и јас...инаку тоа би бил преубав гест од двете страни...или договор...или ќе има за двајцата или ќе нема ни за едниот.
Ако веќе станува збор за компромис, многу долг период ќе абстинирам од лизинзи и пушинзи. Односно до тој момент каде девојката не даде предлог, а јас ќе се правам наудрен дека не ми текнало на тоа никогаш.
Секако дека постојат подобри предигри од шмукање лигава органска материја, во повеќе случаи зачинета со бело прање,епа тоа си е океј....ќе се палиме на други начини....
али ако веќе дое до тој степен...каде машкото се соблекло и чека да му падне клавир врз глава....тука веќе и нема шо да очекуе зш треба да е свесен дека и самиот нема да возврати....
има девојки не викам дека нема...едноставно тоа им е убаво и не им е гајле дали партнерот ќе им врати или не...
јас ипак сум за компромис или се или ништо.
Секако дека постојат подобри предигри од шмукање лигава органска материја, во повеќе случаи зачинета со бело прање,
зш пак да го пикаме јазикот каде не му е местото . После лигавењето како во буре расипан зелник да сум го бутал носов ми доаѓа аромата.
Мора да признаете дека влажната вагина, е далеку погнасна од исправениот пенис.
Пс. Све би јебо - али не би лизо, јер је п***а - крај гузица близо.