Лижење/кунилингус

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
За лизинг дадов мислење (не сакам), но кога се работи за пушинг би сакал девојката да биде активен пушач.(сакам)

епа знаеш како одат тие работи?...ако сакаш пушинг мораш да дадеш и лизинг....као шо сакаш ти да уживаш сакам и јас...инаку тоа би бил преубав гест од двете страни...или договор...или ќе има за двајцата или ќе нема ни за едниот.

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
епа знаеш како одат тие работи?...ако сакаш пушинг мораш да дадеш и лизинг....као шо сакаш ти да уживаш сакам и јас...инаку тоа би бил преубав гест од двете страни...или договор...или ќе има за двајцата или ќе нема ни за едниот.
Ако веќе станува збор за компромис, многу долг период ќе абстинирам од лизинзи и пушинзи. Односно до тој момент каде девојката не даде предлог, а јас ќе се правам наудрен дека не ми текнало на тоа никогаш.

• Ми се допаѓа
Реакции: N|ghtmare_f

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
А зошто да бара компромис кога може да наиде на некоја што не сака:mstickle...Јас лично имам пријателки кои кажуваат дека не сакале,:nahнеможам да ги разберам зошто не сакаат

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
лижу сфе док не дојду до жвакаќу : ) детска финта која успева сс уста сочно црвени : ) секс сс език, ај лај ит ; )

• Ми се допаѓа
Реакции: Foxboro and Bibi@

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
Ако веќе станува збор за компромис, многу долг период ќе абстинирам од лизинзи и пушинзи. Односно до тој момент каде девојката не даде предлог, а јас ќе се правам наудрен дека не ми текнало на тоа никогаш.

епа тоа си е океј....ќе се палиме на други начини....
али ако веќе дое до тој степен...каде машкото се соблекло и чека да му падне клавир врз глава....тука веќе и нема шо да очекуе зш треба да е свесен дека и самиот нема да возврати....
има девојки не викам дека нема...едноставно тоа им е убаво и не им е гајле дали партнерот ќе им врати или не...
јас ипак сум за компромис или се или ништо.

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
епа тоа си е океј....ќе се палиме на други начини....
али ако веќе дое до тој степен...каде машкото се соблекло и чека да му падне клавир врз глава....тука веќе и нема шо да очекуе зш треба да е свесен дека и самиот нема да возврати....
има девојки не викам дека нема...едноставно тоа им е убаво и не им е гајле дали партнерот ќе им врати или не...
јас ипак сум за компромис или се или ништо.
Секако дека постојат подобри предигри од шмукање лигава органска материја, во повеќе случаи зачинета со бело прање,
зш пак да го пикаме јазикот каде не му е местото . После лигавењето како во буре расипан зелник да сум го бутал носов ми доаѓа аромата.
Мора да признаете дека влажната вагина, е далеку погнасна од исправениот пенис.

Пс. Све би јебо - али не би лизо, јер је п***а - крај гузица близо.

• Ми се допаѓа
Реакции: 048

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
Секако дека постојат подобри предигри од шмукање лигава органска материја, во повеќе случаи зачинета со бело прање,
зш пак да го пикаме јазикот каде не му е местото . После лигавењето како во буре расипан зелник да сум го бутал носов ми доаѓа аромата.
Мора да признаете дека влажната вагина, е далеку погнасна од исправениот пенис.

Пс. Све би јебо - али не би лизо, јер је п***а - крај гузица близо.

добро ако си имал лошо искуство со некоја пи:cenzuraка тоа е веќе друго.
и не се согласувам пак за тоа дека е погнасна од исправениот...

чоек денес се ти е на компромис...ќе си го средиш...она ќе си ја среди...фала богу денес има хигиена колку толку....
ако се сака се се може...ако не само ќе се бара изговор.

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Бреиииии какви гнасни муабети,некој имал лошо искуство,некој меша политика:giggle
нема генарилизирање на работите,не сите мирисат полошо од еден;)и обратно
абе кој како си сака и готово

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor and N|ghtmare_f