,,Лечење на сите болести'' кај Весна

FallenAngel

Староседелец
5 декември 2012
601
402
1,073
Eupen
Таков е киселион , тој така на сите му прај , прво ги банира и после , не ти објаснува тебе , туку се фали пред другите зошто го банирал и одма те спомнува после тебе , еден дури од франција отвори тема сакал да учи македонски и го праша дали си ти .
Опседнат е со тебе , дури и женска му личи на тебе :zelen . Дење нојче не спија да не му дојш пак , оти секако се тапа дискусиите и ако не си ти , нема за шо да се дискутира .
Зато че му избега сите членој овде по тебе .:igra

Е за ова ќефој сум сега. Ми потекоја лиги од лигавење :))))). Ако е опседнат нека ме додаде на фб или нека дојде тука да видиме што е проблемот. :) да пукниш ме пресмеа.

• Ми се допаѓа
Реакции: Furby

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Таков е киселион , тој така на сите му прај , прво ги банира и после , не ти објаснува тебе , туку се фали пред другите зошто го банирал и одма те спомнува после тебе , еден дури од франција отвори тема сакал да учи македонски и го праша дали си ти .
Опседнат е со тебе , дури и женска му личи на тебе :zelen . Дење нојче не спија да не му дојш пак , оти секако се тапа дискусиите и ако не си ти , нема за шо да се дискутира .
Зато че му избега сите членој овде по тебе .:igra
Пинки Пај?

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and Furby

Masko

Истакнат Член
23 февруари 2013
15
33
313
Што ви е вам гајле какви проблеми јас имам?

poznati-peaci-jpg.43720
bez navreda mislam ama cel svet veke te znae u grupu si sa ovim ljecnike :D