Леле, колку се засрамив кога...

Демонката

Нов член
8 февруари 2016
13
2
1
22
Раскажете за некој ваш момент кога дури од срам сте сакале да пропаднете во земја.

• Ми се допаѓа
Реакции: Loner

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Имало многу такви ситуации , некои биле не толку може али дека нејзината мама ни отвори убаво врата беше страшна работа во Струга и тоа нема по лошо (wave) па кога мозокот не ти е октопод , али за убаво нека е , мислам дека жената имаше представа горе доле ;):cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Ех...имало еден куп бламажи, обично ќе треснам нешто а нема да знам дека особа или особа кои се присутни се засегнати и после блам :D

• Ми се допаѓа
Реакции: escape

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
>Соба во интернат, собрани десетмина и се зезаме.
>Кажувам јас нешто.
>„Имала мајка два сина, едниот фризер другиот исто така пeдер“
>Дечкото до мене учел за фризер.
>Не знаев.
>FML

• Ми се допаѓа
Реакции: Selene and escape

Altaïr

Shinigami
23 јули 2012
5,855
2,674
1,683
Han Wavel
>Соба во интернат, собрани десетмина и се зезаме.
>Кажувам јас нешто.
>„Имала мајка два сина, едниот фризер другиот исто така пeдер“
>Дечкото до мене учел за фризер.
>Не знаев.
>FML
Па што има срамно. Секој машки фризер е педеер. :)
Не ми дава форумов да пишам пеедер. :(

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Кога првпат купив кондоми во еден маркет и од што ми падна страм незнаев кај ги стаив клучевите од колата.

Дејви

Член со 30 казнени поени
10 март 2016
304
186
43
На веридбата на брат ми, кога за прв пат фамилијарно сите ние отидовме кај невестата дома да ги запознаеме лугето.
И баба ми беше исто така присутна ама за жал и нејзиниот запек.
Станот кај невестата како и многумина други во Скопје, без одвоен ходник и врати за влез во тоалетот.
А пак баба ја стегна баш тогаш од возбудата веројатно, од тоа што не работеше лифтот во зградата а и од мезето јако спремено и појде да си се олесни жената.
Поради блискоста на тоалетот и слабата звучна изолација а и најверојатно поради напорот при исфрлање на затаениот звер од себеси, се слушна громогласна резонанција на неколку пати проследена со офкање.
Баба се испрде неколку пати многу гласно.
Настана незгодна тишина за момент...
Некој од нивните роднини ја прекина тишината и праша -Епа сватови добродојдовте, кажете сега зошто сте дојдени.
На дедо ми, така поднапиен му се испушти -Епа дојдовме да се најадеме напиеме и очигледно да се посереме таму, па ке си одиме.
И си се смее он сам...и ми вика на мене, оди зирни баба ти таму да не си приумре у вц-то.
Абе у земја пропаднав, па стварно у живот не сум се посрамил така.
Ексик...

• Ми се допаѓа
Реакции: escape, Loner and misterija

Loner

Активен Член
13 март 2016
340
86
28
Skopje
Во суштина многу ретко се засрамувам што е толку бесрамен животот и луќето се однесуваат толку ефтино што не осекав срам кога ќе постапам било како

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Кога мајка му ми отвори врата кога го земав од дома. Тој ме гушна и бакна на чело пред мајка му. Посакав во земја да пропаднам од срам.