Купувам/продавам/менувам

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола
Темава ке биде отворена за сите ваши огласи за домашни миленичиња...

еве на пример јас барам аљаски малаумут да купам, старо не повеќе од неколку месеци по можност женско и ако има некој шо продава или знај некој шо продава нека ме контактира во ПП ...
и по можност боја како оваа..
nyotahof.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: N|ghtmare_f and Scars31

Мортидо

Староседелец
6 март 2012
1,056
1,575
1,133
Yellowknife, NT, Canada
metatron86.deviantart.com
Јас барам еже, уште од мало да си го чувам, ако знае некаде каде можам да купам.
Ежиња можеш да најдеш и во парк или пак по дворови. Но не знам колку е добро да го одделиш од мајка му од малцеко. И каде би го чувала? Се надевам не во кафез.

Не знам зошто во насловот има и Изнајмувам и Менувам. Не познавам некој да ги изнајмува или менува милениците.

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,019
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Ежиња можеш да најдеш и во парк или пак по дворови. Но не знам колку е добро да го одделиш од мајка му од малцеко. И каде би го чувала? Се надевам не во кафез.

Не знам зошто во насловот има и Изнајмувам и Менувам. Не познавам некој да ги изнајмува или менува милениците.

Сум видела во парк, но само големи, а сакам мало. И ми треба по некој совет, не се разбирам многу.

Jackal

Староседелец
13 февруари 2012
2,045
2,641
1,143
31
Битола

некој можи сака да изнајми куче и со него да се шета само за да запознај некоја женска...:)

• Ми се допаѓа
Реакции: ZmajChe and Bibi@

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Јас изнајмувам гулаби, добри се, расни се, има и писмоносци... Мислам, ако сакате да пратите писмо на женската што ќе ја најдете со кучето кое ќе го изнајмете...:D

• Ми се допаѓа
Реакции: Maks

toby2

Полноправен Член
16 мај 2013
59
21
8
Продавам сибирски хаски родени на 13.07.2013 за подетални информации инбокс или на 077-705-124haska.jpg

Прикачувања

• haska..jpg
    haska..jpg
    58 KB · Прегледи: 12
  • haska.....jpg
    haska.....jpg
    66.4 KB · Прегледи: 11

Baddy

Нов член
10 март 2014
4
3
3
33
Продавам Белгиски овчар - Малиноа женка стара еден месец од одлично легло... за цена контактирајте ме ќе се договориме .. :)

Последна промена од модератор: