На крај на кеј, на крај на Октомвриску почетак на Ноемвриску : )а каде вие лизгалиштето ?
а незнам октомвриска, ноемвриска објасни од влезот од кај автобуската па на каде знаеш од паланка кога одиш ?На крај на кеј, на крај на Октомвриску почетак на Ноемвриску : )
На крај на овуј слику hh
Лани беше мноо актиф тј проект, незнам овуј годину дали ке га отфараф па
Oд афтобуску вртиш лево на први семафори и пичиш едно три километра сфе право : )а незнам октомвриска, ноемвриска објасни од влезот од кај автобуската па на каде знаеш од паланка кога одиш ?
пчиња е ова на сликата или таа др река како се викаше?
а ресторант Мома мислам така се викаше каде се наоѓа спрема некоја безнзиска пак ме управјај од автобуската зш ич не го знам куманово а таму сум на свадбаOд афтобуску вртиш лево на први семафори и пичиш едно три километра сфе право : )
Јави ми се : ) Ја ке те опрау hhа ресторант Мома мислам така се викаше каде се наоѓа спрема некоја безнзиска пак ме управјај од автобуската зш ич не го знам куманово а таму сум на свадба![]()
Палас беше накај гробиштат што се иде ?Јави ми се : ) Ја ке те опрау hh
Mома ? Стара стоковна се викаше мома, чисто сумњам дека има некој ресторан што се вика такој
ј***ш Мому иди у Палас там су сфадбе најјаки : )
ау да да така беше сори па ние таму правиме свадби најчесто у Бастионеееееее тупиш га : ) моеш овој и у пепе да га праиш : )
Tој е Бастион, а Палас е оној накуде Штип а можда е и у Штип : ) hh
Куманофски амблем : )
Отвори ја прикачената датотека 13120