Кратење на желудник | Црнобело Форум

Кратење на желудник

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
2,765
7,291
1,153
Big Sur
Ако се вклучиш пак, кажи ни каков е напредокот. Отидоа ли несакани килограми?