Хахахахаххахаха сега ќе ти одговорам ко Кили, немој да ме ј***ш! нема шанси, прво пошо моментално не гледам а не па тоа шо ми го објасни сега да го напраам, а второ уствари не ни знам како да го напраамСликај скриншот и стави во темата Скриншот од вашиот десктоп
Хахахахаххахаха сега ќе ти одговорам ко Кили, немој да ме ј***ш! нема шанси, прво пошо моментално не гледам а не па тоа шо ми го објасни сега да го напраам, а второ уствари не ни знам како да го напраам
iOS го викат и оперативниот систем за МекБук.. Најкористени верзии се тие што ги наведе ти Snow Leopard, Lion и Mountain Lion, а има и повеќе верзии на OS X. Има некој кинески.iOS e оперативен систем за телефон и тоа само за iPhone, a таа има лаптоп мекбук што значи дека користи OS X и сега зависи која серија на мекбук има така идат и верзиите, Snow Leopard, Lion или Mountain Lion.
Се надевам дека ке ти помогне:iOS го викат и оперативниот систем за МекБук.. Најкористени верзии се тие што ги наведе ти Snow Leopard, Lion и Mountain Lion, а има и повеќе верзии на OS X. Има некој кинески.
Знам повеќе од Википедија