Кој ви недостасува во моментов?

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Пра дедо ми, ех првите 5 години од мојот живот ги поминав со него, ми беше најдобар другар, и никогаш нма да го заборавам моментот кога ме научи да возам велосипед на негови 98 години...

Natenceto

Староседелец
6 март 2012
1,031
1,194
1,123
Скопје
Ми недостига една личност. Бевме во добри пријателски односи.
Тоа е. Сега моментално ми недостига дечко ми - носталгија.

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
често ме маваат такви бедови...али знам дека се минливи...и затоа не кревам многу врева околу тоа...кога ќе дојде таков момент си слушам песни што ме потсеќаат на личноста...не сум баш дружељубива личност тогаш...а после саат два се смеам ко ништо да не било.стандард, луѓе сме.неможе секогаш само убави работи да ни се навраќаат.

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Во моментов не, но некогаш знам да се присетам на мои другари кои повеќе не се меѓу живите за жал.Посакувам јас да седев напред во таа кола за да остане бар еден од нив жив.

Дејмон

Староседелец
16 февруари 2012
456
650
1,093
Unknown
Да, и не една туку повеќе.
.. Не ми се коментира. Ќе си расипам расположение.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Често ми недостигаат одредени личности:eek....но што се може освен да ми недостигаат.Има причини ради кои ми недостигат но и причини ради кои ке останат да ми недостигаат.А има и личности кои ми недостигаат како на пример семејството,но се трудам да изджам колку можам а кога неможам наогам слободно време и одам да ги видам.

Trouble

Староседелец
6 март 2012
1,516
2,611
1,123
:place Многу луѓе... Другарка ми со кој се дружев цел живот и поради глупави причини веќе не се дружиме, знае да ми фали премногу понекогаш, се делевме, секој ден бевме заедно, живееме на 10 минути и секогаш не мрзело да одиме една кај друга ама секогаш сме оделе :cool: Ми фали...
Ми фали и дечко ми со кој се разделивме пред 5 месеци, од тогаш само на Скајп и на ФБ комуницираме, ми фали да е тука до мене кога највеќе ми треба како што беше цели 4 месеци ден и ноќ :eek