Која е судбината на убавите девојки?

Статус
Затворена за нови мислења.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
да, веројатно не одат заедно ектремно убава и згодна девојка а во истовреме истата паметна до ниво на Ајнштајн ама би тврдела дека постојат девојки кои поседуваат некоја доза на убавина а сепак се интелегентни.
да .. ќе те поддржам тука :) точно е

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Прво убавината е тотално субјективна ствар.
Интелигенцијата најчесто е поткрепена со дарба, многу ретко со вежбање и вежбање се прекачуваат скалила и скалила за да се стане паметен. Но со вежба се одржува.
И трето, нема врска муабетов со интелигеција и убавина дали одат заедно. Темава е судбината на убавит девојки. А јас сметам дека тоа е судбина како и на секое живо битие. Различна.
Има врска,субјективно или објективно сите знаеме што е убава девојка па колку и да филозофираме дека демек е ствар укуса,а најчесто навистина убавите се поглупи од причина што секогаш и секаде успеваат со убавината па многу малце се трудат да го користат умот,доволно е и најглупава работа да каже и сите да и се восхитат.

• Ми се допаѓа
Реакции: $3Я3|\||)&p&†Y

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,032
9,656
1,683
Normandy
Има врска,субјективно или објективно сите знаеме што е убава девојка па колку и да филозофираме дека демек е ствар укуса,а најчесто навистина убавите се поглупи од причина што секогаш и секаде успеваат со убавината па многу малце се трудат да го користат умот,доволно е и најглупава работа да каже и сите да и се восхитат.
Искрено да компарирам малце.
Бритни спирс е поим за глупоќа па скоро повеќето мажи се ложат, ама мене ми е грда.
Џоли сите као ваууу нешто јака цурава била не знам што, па еве неколку знам, вклучувајќи ме и мене, ми е одвратна. (не е глупа иначе)
Така да едно со друго нема врска. Можда има тоа што викаш дека си го тера патот за себе, но отстрана гледано не е баш така.

$3Я3|\||)&p&†Y

Староседелец
12 мај 2012
3,691
3,871
1,183
Немора ако ми се допаѓа постот .. да значи дека ја поддржувам тотално.
Немора ако ми се допаѓа постот .. да значи дека е тотално во право .. итн :)

mAcIkA

Истакнат Член
14 февруари 2012
382
516
393
Зошто се сами убавите девојки...Па затоа шо некој од нив премногу се ценат и мислат дека затоа шо се убави можат да имаат шо ке посакаат..И секако ке имаат повеке од тоа што им треба се додека има момци кои фаќаат женски само за да бидат КУЛ..:cool: и кои се со длабок џеб..е АРНО ама на крајот и на тие таквите им здосадува да влечат манекенка со мозок на врапче...и тие остануваат сами,се додека на мамецот не се фати некој поголем сом..Секако има исклучоци ..Сите не се се убави и глупи..има и паметни убави девојки..е тие имаат добра перспектива и можат да успеат во животот,само ако правилно ги искористат шансите..

• Ми се допаѓа
Реакции: Legioner

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
абе абе .....
која е судбината на убаивте девојки? :^)
не знам
ама некако ми се чини дека судбината на темава ќе биде канта
стварно, не отварајте теми колку за да се отвори тема

ам ај да отвараме теми какви чанти сакате ;)

Статус
Затворена за нови мислења.