Коцкање vs. алкохолизам - што е полошо?

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
207
131
653
Зависи од кој аспект гледате на ситуацијата . Ако гледаш од здравствен аспект , алкохолизмот е секако полош . А ако гледаш од финансиски аспект , тогаш коцкањето е на врвот .
 
  • Like
Реакции: antonio