е за тоа стварно си баксузИли полн со фалсификат пари.
е за тоа стварно си баксузИли полн со фалсификат пари.
Па да, додека тато и мама ти плаќаат храна, смештај, школарина, џепарл'к .. гајле ке те е за 500 ден .. ама кога *НЕКОГАШ* ќе се осамостоиш и кога ке видиш дека за нешто (храна, украс, задоволство, изненадување) ќе ти фалат баш тие 500 денари .. е тогаш ке почнеш да цениш се што имаш, дури и најситното ..Камо среќа татко ми да беше милионер ама не е, тоа што не ми е жал за тие пари да ги изгубам не ме прави богата туку едноставно не сакам и тој чин да го земам при срце, пари се ебаго,лист хартија денес ги имаш утре не и обратно и за тоа ако почнам да се потресувам крајот не ќе можам да си го најдам. Ти ако за 500 денари легнуваш на смртна постела не сакам ни да замислам што ќе биде со тебе ако изгубиш 1000 денари.
За мобилен некој да изгуби нормално дека и ја исто ќе постапам ко девојчето или ќе го тргнам на страна и ќе чекам тој што го изгубил да се осети дека го изгубил и да дојде да си го земе иако да има многу што би си го собрале телефонот за нив ама не сме сите исти тоа е.
не е убаво да судиш за нешто што не знаеш, да оставев на татко ми да ме школува нешколувана ќе останев но како и да е не сакам да зборувам за тоа пошто си е моја приватна работа. И верувај многу повеќе од тебе знам да ги ценам парите, а ако за тебе е неприфатливо тоа што не жалам за изгубеното па макар и пари да се тоа ТЕ МОЛАМ не ме ставај во исти кош со татините и мамини галеничиња пошто далеку сум ама баш далеку сум од нив!Па да, додека тато и мама ти плаќаат храна, смештај, школарина, џепарл'к .. гајле ке те е за 500 ден .. ама кога *НЕКОГАШ* ќе се осамостоиш и кога ке видиш дека за нешто (храна, украс, задоволство, изненадување) ќе ти фалат баш тие 500 денари .. е тогаш ке почнеш да цениш се што имаш, дури и најситното ..
But sum ppl grow up lately
Уназад ??не е убаво да судиш за нешто што не знаеш, да оставев на татко ми да ме школува нешколувана ќе останев но како и да е не сакам да зборувам за тоа пошто си е моја приватна работа. И верувај многу повеќе од тебе знам да ги ценам парите, а ако за тебе е неприфатливо тоа што не жалам за изгубеното па макар и пари да се тоа ТЕ МОЛАМ не ме ставај во исти кош со татините и мамини галеничиња пошто далеку сум ама баш далеку сум од нив!