Колку будни има?

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
34
Би сакала во оваа тема секогаш кога ќе има будни да си пишуваме, да ни биде слично као чат - нешто, за луѓе кои патат од несоница и си имаат мака,зашто е тоа така, тука може се да си споделуваме, да врзуваме низа од муабети, а и да пуштаме линкови од играјмо.се и да си играме. Пример мене моментално ми се игра шах, па кој е за шах и ако е буден нека повели?
http://igrajmo.se/#/chess/5692

Последна промена:

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
34
А да си легнеш? Или чекаш пак да здрма земјотрес :D
:( Леј, не спомнувај. Се наежив, којзнае колку степени имаше, уопште не излегов надвор, како ништо да нема, си продолжив да си играм. А слушнав гласови и тропање, луѓе се потресиа. Ако продолжат врнеживе и ни дојде снегот од Хрватска, мислам дека ќе има реприза од 63-та. Како почна, налет. А за спиење, рано е :svirka
Само бебиња спијат ова време.:D

• Ми се допаѓа
Реакции: ShakaZulu

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
433
887
1,103
Многу одамна, на едне земјотрес комшиката од приземје скокна од прозорец за да излезе побрзо, арно ама и текна дека децата и се дома па околу зграда, низ влез, низ врата и си ги зеде надвор :D еден ум за каде побрзо :D

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
34
Многу одамна, на едне земјотрес комшиката од приземје скокна од прозорец за да излезе побрзо, арно ама и текна дека децата и се дома па околу зграда, низ влез, низ врата и си ги зеде надвор :D еден ум за каде побрзо :D
:rofl:rofl:roflЛошо, лошо...

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
34
Хаха кукло...тука нема преку ден будни а камоли после полноќ(wave)
:( За жал да, така си е. Ама по некоја си коинциденција, имаше. :D Имаше таа вечер многу гости и 8 членови проситни. Ама само еден пиша на темава и дојдоа да си играме шах.

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
:( За жал да, така си е. Ама по некоја си коинциденција, имаше. :D Имаше таа вечер многу гости и 8 членови проситни. Ама само еден пиша на темава и дојдоа да си играме шах.
Еден ти е ко ниеден, но добро, битно ти си имала друштво и кој победи во шах?

• Ми се допаѓа
Реакции: -•Lil Lamb•-

-•Lil Lamb•-

Баниран
27 февруари 2012
74
49
318
34
Еден ти е ко ниеден, но добро, битно ти си имала друштво и кој победи во шах?
Не дека се вадам сега, ама на сред игра ми снемало време, собата наместо на 30 минути за шах, ја направив на 5 минутки и јас изгубив. :(