Кога би имале еден ден власт во раце...

Outrider

A Witty Cat
Член на администрација
23 мај 2013
5,405
5,905
1,683
Disco
Би ги пронашол лицата кои пишуваат вакви работи и би им купил цеде од Ехо енд Банимен.

Навистина черепот ти е претесен за тој твој канцероген мозок со метастази по цело тело, незнам само кога ке експлодираш ко атомска бомба!?
Навистина те жалам, ти не си крив, болеста е крива ама утешително нека ние на сите што си се родил без патлак и мадиња па неможеш никого да оплодиш т.с. осакатиш ...барем неможеш да се множиш!! Фала ти боже што еден е само ваков изрод.

За друго џабе, веднаш ќе си дам оставка, не ме бидува за власт...

misti.diva orhideja

Член со 30 казнени поени
10 јануари 2017
262
195
43
Би ги пронашол лицата кои пишуваат вакви работи и би им купил цеде од Ехо енд Банимен.

За друго џабе, веднаш ќе си дам оставка, не ме бидува за власт...
Значи ти ќе се вратиш во минатото и ќе копаш по стари предмети наместо да ја искористиш приликата и да сториш некое добро(ако умееш и знаеш што значи тоа)за твојот народ.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
34
Скопје
Пајак служба да врвчи по нашите булевари и да растрга тоа возилата на сиромасите што седат по кафичите или трговските центри.

• Ми се допаѓа
Реакции: Saladin and BioTrpe

misti.diva orhideja

Член со 30 казнени поени
10 јануари 2017
262
195
43
Да се надополнам на моето прво мислење, но дефинитивно е дека би ја искористила шансата за да укинам интернет и да затворам спортски кладилници:svirka

• Ми се допаѓа
Реакции: BioTrpe and corki

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Да се надополнам на моето прво мислење, но дефинитивно е дека би ја искористила шансата за да укинам интернет и да затворам спортски кладилници:svirka
Во кратки црти кажи ќе го укинам животот на еден ден :)
Ја да имам власт на еден ден гарант ќе го промашам денот :/

Achernar

Староседелец
31 август 2013
2,564
3,840
1,153
Зошто кладилници да затвориш, ќе уништиш толку животи.