Кланови на форумов

Статус
Затворена за нови мислења.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,477
9,164
1,683
Кушкундалево
Само јас ли верувам дека постојат кланови??? (think)
Сеа демек чекаш истомисленици да ти стиснат лајкче или да напишат „Не, не си само ти“ и да си го набилдаш егото, а всушност пишуваш како тоа не те тангира воопшто. Fuck Yeah.

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
И јас мислам дека постојат таканаречени кланови и тоа е најнормално.
Повекемина истомисленици во една одредена тема произлегува дека се клан,но со тек на време во друга тема испага малку поинаков клан,се дур не дојде треба поактивна тема каде за се што навидум првичниот така наречен клан веке станале и контра мисленици.Не за друго,едноставно немаат за се исто размислување.
Ете најава пред време,Марицк знае дека ке се растурело нешто во кое само тој верува засега дека постои. :unsure
Да знаев дека до овде ке стигне ке те оставев да уживаш во своите намештаљки,тогаш додуша беше и помирен а засега според мене позитивната страна е што од што конечно почна да пишуваш подоглги постови од кратка реченица со еден глагол,и плус нема дупли теми на почетната страна.

Ај пак да се навратам на тебе. Иако те избегнував, после овој пост пак ќе си дојде на исто. Те молам наброј ми ги тие дупли теми што ги збориш цело време. Дали се гледаш дека цело време тролаш по темиве, шириш негативна енергија и дека не си интересна за никој.
И ако можеш направи уште една од твоите глупи теми, на пример Дупли теми нека се вика новата твоја тема. И постирај ги сите мои дупли теми.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,477
9,164
1,683
Кушкундалево
Ај пак да се навратам на тебе. Иако те избегнував, после овој пост пак ќе си дојде на исто. Те молам наброј ми ги тие дупли теми што ги збориш цело време. Дали се гледаш дека цело време тролаш по темиве, шириш негативна енергија и дека не си интересна за никој.
И ако можеш направи уште една од твоите глупи теми, на пример Дупли теми нека се вика новата твоја тема. И постирај ги сите мои дупли теми.
Твоите дупли теми кои веќе се споени со другите а? Еве кажи кога би ти ги оставила не само таа, и јас би се ангажирал во тоа, дали тогаш ќе признаеш дека се дупли и копирани? Тебе да те остават пред бел ѕид и да те прашаат каков ѕид гледаш ти ќе викаш „Нема ѕид“ а камо ли да кажеш дека е бел.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
ке го направам тоа во целост,во прва прилика,сепак треба време за тоа.
но ти ветувам,ке ти го исполнам ова што го ветив.
потикнуваш овде на офф топик и така ја наполни темава офф топици а имаше простор за ова каде да го побараш.:)

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Твоите дупли теми кои веќе се споени со другите а? Еве кажи кога би ти ги оставила не само таа, и јас би се ангажирал во тоа, дали тогаш ќе признаеш дека се дупли и копирани? Тебе да те остават пред бел ѕид и да те прашаат каков ѕид гледаш ти ќе викаш „Нема ѕид“ а камо ли да кажеш дека е бел.

Ајде бе кажете кои се тие дупли теми? Што ќутите и двајцата. Набројте ги.
Имаш среќа што си ме блокирал како мелпомена да не можам да ти пишувам пораки. За да ти кажам нешто. :)

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Ајде бе кажете кои се тие дупли теми? Што ќутите и двајцата. Набројте ги.
Имаш среќа што си ме блокирал како мелпомена да не можам да ти пишувам пораки. За да ти кажам нешто. :)
И друг пат ова го имаш напишано и после две минути ми пиша порака,те немам блокирано пред некој ден ми пиша пак.
ке ги набројам,јас неможам како тебе да изнесам нешто без да посочам да се види дета е така,затоа реков во прва прилика кога ке имам време,сега ке се исклучам и ке посочам една од вчера,темата за судбината.

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Добро штом викате дека не сакате оф-топици тука, а ги правите, тогаш дојдете на скајп да се разјасниме ние 4-5 души што е како е. По приватна порака неможам зошто сте ме блокирале сите. Незнам зошто толку страв од мене. :(

И сите оф-топици да се избришат во темата, и да продолжи во нормални услови.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Скајп?
си има овде соодветни теми за се.Таму ке дискутираме.А офф топиците за овде ги направив како резултат на твоите прашања.

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,477
9,164
1,683
Кушкундалево
Добро штом викате дека не сакате оф-топици тука, а ги правите, тогаш дојдете на скајп да се разјасниме ние 4-5 души што е како е. По приватна порака неможам зошто сте ме блокирале сите. Незнам зошто толку страв од мене. :(

И сите оф-топици да се избришат во темата, и да продолжи во нормални услови.
Тебе те блокираме. Специјално за тебе ја направиле таа опција членот кој не го следиш да не може да те замара. Мхм, само за тебе.

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,524
1,183
Big Sur
Ајде еве ти едно рефератче кога веќе дискутираме за кланови.

Мариче, клан е претежок збор за еден форум.
А и онака првенствено означувал групација на луѓе со заеднички предок.
Сега што му е употребата популаризирана со појавата на социјалниве, модерни кланови, е друго. Мање битно.

Сфати го тоа ко хм...групација на истомисленици.
И надвор имаш луѓе со слични мислења и интереси, па тие луѓе се викаат пријатели. Никој не гледаш нив да ги нарекува „Клан“ само затоа што имаат различни мислења од него.
Тука се работи за друго. Знам дека ти се однесува ова на нас, да не набројувам кои, и ако воопшто ти значи нешто, ќе ти кажам дека ама баш ништо немаме против тебе лично.
Форумски лик си ко и сите. Е сега, имаш повеќе привилегии од нас кои не ги користиш правилно.
Некои не се замараат со тоа, на некои им пречи. Некои не се осудуваат да искритикуваат за да не настане тензија, други се послободни и даваат своја забелешка за доброто на цела форумска заедница.
Никој сигурно не се договара преку пораки: Е ај сега овој ќе го нападнеме, види, ни смета.
Доволно е само еден да почне и истомислениците добиваат поголема храброст да се активираат. Тука настанува она што ти го ословуваш како „клан“, иако нема врска со тоа.
Никој не гледаш Лејди Блу да ја критикува, или Сара и овие понеутралниве, значи не е финтата да седне човек и да јаде трици на празно за некого само затоа што е на функција или нешто.
Не сме те избрале сите по договор, туку индивидуално сме ти ги увиделе грешките и сме ги посочиле.
Дури сме на форумов, пробуваме да укажеме некоја грешка што треба да биде исправена и е во склоп на форумските правила. Штом се одлогираме од форумов, толку е. Нит те збориме и мислиме во приватен живот, ниту пак те сонуваме.
Затоа престани да го сфаќаш ова ко лична навреда кон тебе, туку сфати го ко конструктивна критика кон твоето модераторство и пробај да смениш нешто.
Верувам дека ако малку не` послушаш, утре нема да ни биде проблем и за најдобар модератор да те пишеме.
Не сме човекојадци, имаме разбирање.

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo
Статус
Затворена за нови мислења.