Карфур се служи со измами?

Ghtalpo

Староседелец
27 февруари 2012
2,656
3,335
1,153
Ете од тука ќе видите која е силината на пристрасните новинари до една или друга опција па со некакви квази приказни успеваат да издејствуваат кај некои граѓани кои уште гледаат некаква доверба во печатениот медиум.

DARKO IVANOV

Нов член
16 октомври 2012
2
0
1
58
NA UBAVA LOKACIJA E SKOPJE CITY MALL!
ZA SITE "RACIONALNI PAZARDZII" DA MOZAT DA SI GI ZAVRSAT SITE OBVRSKI NA EDNO MESTO! SLEDUVA DOVRSUVANJE NA OBJEKTOT SO DOOTVORANJE NA DELOT SO GOTOVA HRANA , KAKO I CO MULTIPLEX CINEMA VO NOEMVRI !

SE SRAMEV KOGA MOITE PRIJATELI I KOLEGI OD SIRUM SVETOT KE ME PRASAA DALI IMAME MULTIPLEX CINEMA I JAS IM VELEV DA! POTOA SLEDUVA PRASANJETO SO KOLKU KINO SALI ?! SO DURI DVE, VO RAMSTORE !

E SEGA KE BIDE VISTINSKO UZIVANJE SO DEVET KINO SALI ! KE MOZEME DA IZBIRAME OD DVAESETINA FILMOVI VO EDNA VECER ! KAKO STO BESE NA VREMETO GRADSKI KINA VO CELO SKOPJE NELI ?!

VO PRILOG NA TEMATA ZA SKOPJECITYMALL DA GI POTSETAM GRAGANITE DEKA RELATIVNO BLIZU, MALKU PONATAMU NA PARTIZASKI ODREDI IMA I PRODAVNICA "STOKOMAK" KOJA E MNOGU SNABDENA I SO ODLICNI CENI, A OD SPROTIVA VO TRGOVSKOTO CENTACE I KAM MARKET !
PA, PRIJATNO PAZARENJE, I OD SEKADE DA SE KUPI PO NESTO !

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Гајле ми е дали се служи со измами или не (а се докажа дека не се служи), мене, како купувач, ми е битно цените да ми одговараат на џебот.

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Златна тема за во трач муабети,доста слични теми завршија таму,но ете оваа ко по асален трач ке ја дискутираме посебно :D
а и веке ако е обелоденето дека е шпекулација,може и да се затвори. :unsure

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo

rain-bow

Истакнат Член
21 ноември 2014
174
79
338
Во овој маркет јас на ништо не сум видела ниски цени. Дури некој производ што го има по сите маркети знае да биде поскап и за 20 -30 денари. Во флаерите стои една цена, а на рафт дупло поскапо. Посебно, да не речан производите со нивно лого. Смоки, грамажа колку стоби флипс, 50 денари....чудо едно колку е ефтино.

Fashion.Lover

Староседелец
19 февруари 2015
297
83
628
New York,New York
Лани кога бев во Скопје,купував нешто од таму.На рафтовите пишува една цена,а кога отидов на каса истите работи поскапо ми ги наплатија.