Какво е вашето размислување, сериозно?

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Е такво време дојде што да правиш добриот и будалата браќа! Абе јас сум си искрен пред се заради себе знам дека сум си чист помоагам колку можам иако никогаш не ми се вратило! Ме газеле дали ќе им врати животот некогаш незнам само се прашувам како спијат таквите луѓе навечер?

abe prijatele se si ima grancici vo zivotot, imas trpenie duri imas ama nekad ce ti pukne filmot.
Mora da imas grancici posto sekoj ako te vide dobar ce ti kenja, taka da ednas mora da svikas i da dades granica !!!
ne velam deka e losos ako si dobar dalku od toa po priroda i jas sum dobar ali do odredena granic nad taja granica mame im e*am :)

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktor k

МериСелест

Староседелец
24 април 2012
2,009
3,215
1,143
Е! Ова е баш за мене.Ко кроено.
Сериозно размислувам на темата да не бидам веке Мајка Тереза.Се ми се удри од глава.
Одсега како со мене така и јас со другите.
Нема веке ама...Нема...
Ми се смачи секогаш да бидам изигравана,да ме газаат и да ме презираат.
Следен пат јас ке превземам се во мои раце.
Секогаш молчев и ми се качувале на глава,и као што кажа Legioner си има граници.
Браво Кокаколичар за темата.Една голема 10 ка.

Viktor k

Староседелец
4 мај 2012
827
537
1,103
35
Скопје
abe prijatele se si ima grancici vo zivotot, imas trpenie duri imas ama nekad ce ti pukne filmot.
Mora da imas grancici posto sekoj ako te vide dobar ce ti kenja, taka da ednas mora da svikas i da dades granica !!!
ne velam deka e losos ako si dobar dalku od toa po priroda i jas sum dobar ali do odredena granic nad taja granica mame im e*am :)
Абе јасно се ми е тоа дека треба се да има граница ама најјакото во се е коа ќе постапиш како нив ти веднаш за нив си ѓубре а што си трпел и си им помагал абе кој те врти едноставно само тргај се од такви личности и не ти требат во твој живот! Се си има граници ако трипати се зезнал го бришам од живи па кој сака нека е!

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Абе јасно се ми е тоа дека треба се да има граница ама најјакото во се е коа ќе постапиш како нив ти веднаш за нив си ѓубре а што си трпел и си им помагал абе кој те врти едноставно само тргај се од такви личности и не ти требат во твој живот! Се си има граници ако трипати се зезнал го бришам од живи па кој сака нека е!

штом еднаш некој те заебе голема е шансата дека и 2 пат и 3 пат ќе биде истото.
и друго ќе ти казаж чувај си го личнотот достоинство не дозволувај да те газат денес еден утре друг чергиче ќе станеш

• Ми се допаѓа
Реакции: Viktor k

Kokakolicar Eden Nizaeden

Активен Член
17 мај 2012
81
150
33
Јас само не разбирам што е со колумниве? Ги прочитав сите на хајд-парк што ги има и најдов само едно нешто: Кењатори и мрчатори кои немаат друга работа па се замараат со тоа што некој го напишал или направил. И шо сеа као ова треба да биде просветлување? WOOOOW, луѓето се сега просветлени и светот ќе живее во хармонија? Хахаха. Искрено џабе си го потрошив времето. Ако нешто ви пречи што некој го напишал едноставно кажете му нему, а не на цел е**н свет. По интернетов сите ми изиграваат кул фаци кои не се замараат со ништо и ништо не ги тангира и на крај излегуваат со постови по 10000 редови во кои кењаат тоа што некој напишал тешка глупост. Па нели не се замараме за тоа и не допира до нас? Зошто тогаш потрошено време за да се напише таква статија? Зошто тогаш сево ова што го читам?

А као некој те тера да читаш..?! Само за овој коментар изгуби време да ги читаш сите колумни..?! Не „искења“ нас колумнистите и сеа што..?! Со самиов коментар си се ставаш во групата на „кењатори“.. Времето потрошено на пишување колумни е за тебе залудно..?! А што е со твоето потрошено време да ги читаш истите, само за да, извини на израз, изедеш г**на..?!

• Ми се допаѓа
Реакции: Deviously Devilish

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А као некој те тера да читаш..?! Само за овој коментар изгуби време да ги читаш сите колумни..?! Не „искења“ нас колумнистите и сеа што..?! Со самиов коментар си се ставаш во групата на „кењатори“.. Времето потрошено на пишување колумни е за тебе залудно..?! А што е со твоето потрошено време да ги читаш истите, само за да, извини на израз, изедеш г**на..?!
Не бе друже, ги прочитав вашите колумни и реков дека вашите колумни се само кењавици. Сум читал предобри колумни кои не кењаат.;) И каков колумнист си ти ако не поднедуваш негативна критика? Сакаш сите да те фалат? Само што запозна некој кој ќе ти наоѓа маани како што ти им правиш на другите, О безгрешен колумнисту.

Активен Член
17 мај 2012
81
150
33
Не бе друже, ги прочитав вашите колумни и реков дека вашите колумни се само кењавици. Сум читал предобри колумни кои не кењаат.;) И каков колумнист си ти ако не поднедуваш негативна критика? Сакаш сите да те фалат? Само што запозна некој кој ќе ти наоѓа маани како што ти им правиш на другите, О безгрешен колумнисту.

Ај баш да ги видам тие колумни што не содржат критики, т.е. на твојот јазик, што не „кењаат“, тоа е природата на колумната... Не ми смета критика, ама премногу ти е смешен коментарот....друже..!!

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Ај баш да ги видам тие колумни што не содржат критики, т.е. на твојот јазик, што не „кењаат“, тоа е природата на колумната... Не ми смета критика, ама премногу ти е смешен коментарот....друже..!!
Не, за тоа ќе се потрудиш и ќе си побараш за да не ти биде смешен мојот коментар;) Толку имаш од мене на темава. Сега можеш и мене да ме ставиш во твоите колумни ... друже.

Активен Член
17 мај 2012
81
150
33
Не, за тоа ќе се потрудиш и ќе си побараш за да не ти биде смешен мојот коментар;) Толку имаш од мене на темава. Сега можеш и мене да ме ставиш во твоите колумни ... друже.

Еве само што не почнав да барам и верувај, наредната колумна специјално за тебе ќе биде ;)