Каква миризба ви пречи?

Sesil

Староседелец
20 февруари 2012
300
230
1,043
Мразам мирис на манџи, варена зелка, пот, лук, кромид, риба, смрдеа од контејнери ... :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: Dee Dee

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,528
443
Скопје
Кога се готви телешко месо , кога се вари пивтија,лук, ПОТ во автобус , контејнер ,цигари, пазарски „парфеми“ итн..

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Dee Dee

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
какф пот, тој се вика зној, измешан сс ефтин дезодоранс уфф копа, корне, шамара, пече на очи х_X

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi, Dee Dee and Sugar

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
Лук, праз, кромид, фекалии, канализации, контејнери, тешки парфеми од кои ти доаѓа да повратиш, мирис на запалена ганџа, мирис од цигари, од скиснато грозје...

• Ми се допаѓа
Реакции: JaMi and Dee Dee

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Мирисот на крв на никој не му смета? :D (не дека ми смета на мене, онака прашувам)

• Ми се допаѓа

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
-Мирис на ванила....неможам никако да ја поднесува...одма ме фрка главата...тежок ми е мирисот...
-Друго...оние што се елките во автомобил закачени на ретровизорот...ако се мн јаки или некој чкљ мирис толку е ...апстинирам од дишење додека не се симнам од автомобилот...
-Мирис на кинеска роба :D посебно ташните аууу
-Мирис на крв :eek коа дома ќе засечат некое животинче...корне цела куќа...па тие неколку дена се мавам некаде нагости да се излуфтира коа ќе се вратам
-Луѓе на кои им корнат нозете...а они си седат и се праат дека ништо не е тоа..едноставно си кулираат...а ти позеленуваш од смрдотина
и мн други работи у моментов толку се сетив :)

• Ми се допаѓа