Вакви будилници имам јас дома, дедо ми ги продаваше. Побарај кај некои што поправаат часовници.Никој не знае каде да најдам ваков будилник?
Вакви будилници имам јас дома, дедо ми ги продаваше. Побарај кај некои што поправаат часовници.Никој не знае каде да најдам ваков будилник?
Никој не знае каде да најдам ваков будилник?
изгледа не го прочитал мојот постубаво ти кажа девојчето... стара чаршија и бит пазар ... тезгите што се позади пазарот - 99% ке најдеш !
ке изгубиш може само 1h max за да го најдеш. а може и ке ти се посреки, ке го најдеш на прва !
нема ми гу здрастфена бе, тај таква плава, немога да гу најду еј стфарно, дали овија мои гу криеф, нејќеф да се иду да се прегледам, интересно ги овакој
У чаршија на почетокот одма од лева страна, карши Avanti shoesКаде можам да најдам во Скопје или во ГТЦ од оние часовници за будење што се?
littleblackdress видов денес имаше по 60 денари сеНезнам како се вика,ама знам дека има во Jumbo,и незнам колку пари е
Никој не знае каде да најдам ваков будилник?
Eве ти во Body line има сега во новата колекцијаКаде можам да најдам блуза со знамето на велика британија по можност во ск и по која цена?