Изневерување

Igor123

Нов член
17 август 2017
4
0
1
26
Здраво,имам 16 години живеам со моите родители.Една вечер мајка ми замина на пат во Германија додека татко ми истата вечер ја донесе неговата швалерка кај нас дома и ме замоли да не и кажувам на мајка ми.Ме заклучи мене во мојата соба а тие двајца се упатија кон спалната соба.Наеднаш швалерката почна да се смешка и да стенка,креветот крцкаше како никогаш до сега.Ми идеше да ги убијам и двајцата.Што да правам,помогнете?

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
138
1,053
Извести ја мајка ти преку Вибер или Фејзбук.Не чекај да се врати,подобро сега кажи.
А и подобро гледај да не те слушне татко ти.Некој момент начекај кога не е тука.

Igor123

Нов член
17 август 2017
4
0
1
26
Жената е многу злобна,таква е лигла целата,само сака шопинг и ручеци и татко ми целото внимание и го посветува нејзе.

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
214
136
1,053
Жената е многу злобна,таква е лигла целата,само сака шопинг и ручеци и татко ми целото внимание и го посветува нејзе.
Веднаш кажи и на мајка ти . Сепак има право да знае што се случило , па плус сеуште си малолетен . Татко ти требало да си ја однесе швалерката во хотел ако толку сакал да .. знаете што мислам . Татко ти треба да се засрами од себе си пред се бидејќи има швалерка а потоа и што дозволил неговиот малолетен син да го доживее ова !

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
138
1,053
Оди кај тетка ти/вујна/вујко,речи му на татко ти дека сакаш да ги видиш,а и на ден-два дека ќе поседиш кај нив.И преку нивните телефони јави се на мајка ти.

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
214
136
1,053
Мислам дека дечково трола :^) ако му е одземен телефонот , од каде пишува :^) ? Не може родениот татко да го држи во соба под клуч 24/7 па мора да врши нужда детево нели :^) . Некако муабетов ми нема смисла ...

• Ми се допаѓа
Реакции: Stojne