Изневерување

Stojne

Староседелец
29 јануари 2015
394
136
1,053
Стварно не можам да те разберам.
Од една страна не поднесуваш тоа што се случува,а од друга страна дека ќе си расипел ако кажеш на мајка ти.Што можеш да расипеш?
 

WolfGirl

Староседелец
21 јуни 2016
212
134
653
Дечко ти или играш мајтап на форумов или си под 10 години :^) бракот на твојте е веќе упропастен со тоа што татко ти има швалерка и ја носи во креветот каде спие со мајка ти :^) плус пред твои очи :^) од каде пишуваш инаку ? Телефонот ти е одземен така ? Не избегнувај прашања . Ако имаш компјутер во соба , исконтактирај со мајка ти преку него . Имаш куп опции како фејзбук и сл . Ако мајка ти нема фејзбук , контактирај со пријатели/роднини кои ќе ја исконтактираат мајка ти на вибер и ќе и пренесат се што се случува дома . Не велам да контактираш со лица кои не ти се блиски . Напротив барај некој кој ти е искрен пријател и кој нема да раскаже наоколу наместо да помогне . Нека ти проработи кликерот малку ! @Igor123
 

ShakaZulu

Староседелец
19 февруари 2012
430
886
1,103
И кога лажи не знај да лажи... Татко ти толку глуп го мислиш дека ќе те остај тебе дома ако имаш 16 и ќе те убеди со едно заклучување да не и кажеш на мајка ти... Мислиш дека форумов нафта пие јеботе ... па германија е, па немам телефон, стрижена е бричена е... ајт гитла ...