Значењето на принтовите

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,212
2,301
1,153
Skopje
www.facebook.com
Баш сакав да си принтам маици таман и најдов кај имам најблиску дури мислев и да барам ваша помош за слики оти мене буквално се ми е интересно и убаво. :D
 

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,084
7,013
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Има ли некој идеја каде може да понудиш твоја маица со твој принт? Односно, цакум-пакум средена маица, од принт до етикета, значи нешто како твој бренд. Каде може да се понуди такво нешто за да со договор се продаваат маиците?