(За девојките) Дали ве привлекува задникот кај машките?

escape

Староседелец
20 октомври 2012
2,285
2,372
1,153
Skopje
www.facebook.com
Дај ако не да направиме наша фотосесија на машки газиња па девојкиве да дадат оцена :) ?!?!
Има некои машки си мислеле и за тоа
жал ми е што не успеав слика да најдам као доказ ама ќе најдам сега ме брзаат :)

Последна промена:
  • Ми се допаѓа
Реакции: Priroden and violetmoon

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
Па и не баш...
Мене единствено ме привлекуваат добро дефинирани машки раце...
Загледувам газови само на плажа, онака за сеир...па имаш дебел, па немаш газ, па стегнат, па спуштен...и тоа го правам од досада не дека нешто посебно ме привлекува машки газ...

Дај ако не да направиме наша фотосесија на машки газиња па девојкиве да дадат оцена :) ?!?!
А ти те гледам изгорен си да си го сликниш газето, па да ни го ставиш тука да ти го оцениме а? (bravo)

Последна промена од модератор:

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
хаха не погрешно си ме сватила душо ти , јас дадов предлог само што ми текна во моментот ,а ако имаш посебна желба таква кажи па да ти одговорам ;) :) без лутење само ;)

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
хаха не погрешно си ме сватила душо ти , јас дадов предлог само што ми текна во моментот ,а ако имаш посебна желба таква кажи па да ти одговорам ;) :) без лутење само ;)
Не, не фала...немам посебна желба да ти го видам задникот...како што кажав не ме привлекува тоа мене...
Е, де де не се лутам...

• Ми се допаѓа
Реакции: Mnogo Bitno

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
хаха да може има и такви али не јас @Altaïr , а имаш смисла за хумор вака да бидам искрен само да не имаш желба ти некоја па индирекно си ја бараш само на погрешно место ,а да беше женско ке ти кажев одма какви желби имам , сека вака ти одговарам во поблага форма да не пишувам опширно,а ако имаш желба во петок на собиранка повели

@LittleButterfly во ред е не е страшно онака се нашалив само ;)
;)

Последна промена од модератор:

gabi96

Полноправен Член
4 септември 2015
36
28
18
28
обожавам да го штипкам за газето:rofl:rofl:rofl но тој се лути! а во туѓи газиња не се загледувам многу...многу...
освен ако не е некоја посебна облина:giggle:giggle:giggle

Ѕвездичка

Староседелец
21 март 2016
1,102
971
1,133
Да не се лажеме, јас некогаш и женски загледувам во задник, не знам зошто онака привлечно е. Добро машко газе секогаш се манијачи :cool::cool::cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: ●Untouchable°