Женско бебе "Мајстор" - Maшко бебе "Веле мајстор"

MoonFairy

Староседелец
28 септември 2012
1,335
1,964
1,133
@LittleButterfly покрај генетиката ,55 до 60% игра улога мајсторијата ,незнам колку веруваш во тоа али фактите говорат дека тоа е точно ,ко разуме сватиче !! ;)
А ти со помош на техниката имаш направено дете?
Мислам онака по нарачка...сакаш машко, одма...сакаш женско ајде...
А месечината нешто нема влијание...?

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@LittleButterfly да само со закажување е, Вторник,Среда и Петок, а месечината има влијание да само ако бидеш изложен на неа пред и после сексуалниот чин ! ;)

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
Isto taka zaboraviv da ti naglasam :) ako odime do detali ,emotivnata povrzanost e mnogu vazna za ponatamosniot proces kako i namaluvanje na stresot (obostrano) ,
fakticki imas 3 vo 1 :)

Electra

Неонка
Член на администрација
Админ
16 февруари 2012
3,103
7,520
1,183
Big Sur
Ај да си прашам.
Има темава некоја конкретна намена или е само чет-муабети да си правиме за мајсторл'к? (think)

• Ми се допаѓа
Реакции: malo

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@Electra па не бара некое мислење стручно баш онака конкретно ,едноставно ,а и да дадеш исцрпно не е на одмет!

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
А ова техникиве само за пол одредување се? Има ли некоја техника на пример кога ќе направиш створение во жена да знаеш дека ќе израсне над 2 метри или дека нема да биде главуч итн?

diva orhideja

Член со 30 казнени поени
26 февруари 2014
2,224
1,747
253
А ова техникиве само за пол одредување се? Има ли некоја техника на пример кога ќе направиш створение во жена да знаеш дека ќе израсне над 2 метри или дека нема да биде главуч итн?
Изгледа оваа тема со техниките ти е забавна и примамлива и не бришеш мислења, напротив уште и продолжуваш...а мене ми го избриша мислењето во темана за постари и помлади партнери??
Ај малце поработете како треба.
п.с.Она прашањето што го постави за главуч и двометраш..

Mnogo Bitno

Староседелец
9 февруари 2015
1,801
810
1,133
Skopje
@existence темава е за оние кои имаат нормални сваќања за сексот и го обавуваат често ,а не знам за каков тип на жени мислиш и не би користел таков термин главуч за жените омаловажувачки ми е па би те замолил да си го самоизбришеш прашањето ?!
Благодарам на разбирањето !