Енциклопедија vs. Википедија

Ananas

Истакнат Член
14 јануари 2019
74
32
128
27
Ај да освежиме малку. Ја симнав Британика во пдф но од 2008ма. Дали некој знае дали постои најново издание и како да се "украде" во пдф формат?