Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
Во Америките сум го пиела ко луда и тоа лименките им се од 0,5. Не ми делуваше, ама дефинитивно е најдобар енергетски пијалок. Има повеќе видови, разни вкусови, има дури и леден чај и лимонада (во комбинација со нешто енергетско).
Имам пиено ама не толку многу па и дебелеат, а од ред булот повеќе заспивав отколку што добивав концентрација. А има еден (или tiger или booster беше не ми текнува) во рамстор за 27 денари многу подобар од ред булот и колку толку ја зголемува концентрацијата. Језда подобро зголемување на концентрација од турско горко кафе нема
Нема по лошо од ова !!!
Енергетски за да ве акне од земја , 2 портокала ,пола лимон , 1 лажица мед ( само убав мед ,не ооној на автопат што го продаваат) ,па не ред бул 10 ред була се џабе , исто така бананата дава енергија многу , содрзи мн скроб таа која теско се раствора во организмот и не држи константно ...