Електроника

Dzoro

Нов член
4 февруари 2019
2
0
1
21
Се за електроника:прашања,идеи,дали изработувате свои кола и слично,помош и совет на почетници во кои спајѓам и јас:):D
 

Dzoro

Нов член
4 февруари 2019
2
0
1
21
Како прво прашање која страница со достава на електронски компоненти е најдобра со поволни цени брза достава и голем избор