Електроинсталација во куќа

Машкар Џианенгоро

Полноправен Член
16 октомври 2020
39
33
18
Пожелно е да си нацртате(може и со рака) каблите каде минуват з во иднина да избегнете дефекти од стилот на:тука ќе ја закачам климата/рамката и слично...
Истото важи и за парно/подно..
Ги имам издупено неколку
Неодамна ме изненади човек со 70+ години извади листови од сите соби...
Паметна работа