Евтини летови и сместувања низ Европа

Legioner

Истакнат Член
18 април 2012
1,001
602
423
Ohrid
Дечки, а со овие од ВизЕр има некој искуство?
Имаат тие прилично евтини летови, гледам и сместувања некои има. Ние се интересираме со другарка за до Лондон и Базел, ама цениве по 17, по 20 евра итн, ми делуваат некако too good to be true.

мора да има некоја финта ;) не е све џабе

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Значи вака мојата идеја беше во смисла во контекс на споменатата тема погоре ако сте желни и волни да направиме обид заеднички да организираме едно патување до некоја европска дестинација со тоа што таквото патување секако дека би било поефтино отколку да патуваш сам на пример. Друго што сакав да напоменам е кој е вашиот избор, мојот избор конкретно се Шведска Чешка, Полска Австрија тие земји од прилика па кој има заинтересирано нека се јави.
Така да еве повелете со Вашите предлози.

Ете јас сум заинтересиран за Австриа, ама ти како организатор ако веќе мислиш да се реализира таа идеа треба да ми кажеш колку ќе ме чини тоа и да ми дадеш информации од прва рака.

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Кој прв почна мме :D
Јас сакам да одиме Лондоон,ако има група за таму,рачунајте ме.

На крај ќе излезе, далеку е Австриа и Лондон, далеку е и ШТИП, ако одеш пешки!

• Ми се допаѓа
Реакции: slb_bobo and melpomena

близнак

Староседелец
21 јуни 2012
169
306
1,063
ВизЕр почна со летови... Мојве дома платија 115 евра за 2 карти, Скопје - Малме (и повратна), со 1 торба багаж (до 25кг) и уште по 5кг рачен багаж за во авион.
Значи цените се тие што се, без дополнителни трошоци..
Е сега цената за 1 човек во авион, е скоро иста со цената на 1 торба багаж во авион.
Аеродромска такса и потврда за резервација се бесплатни ако плаќаш и резервираш електронски.
Ги има на официјална страна кој дестинации се официјално достапни и активни.

е сеа, да не заборавиме дека не е се до превозот.. побрзо пешки би одел ама да не плаќам за водка 15 евра. (пр. во Шведска најефтината водка/доза е толку) :rolleyes: