Евровизија

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Претходно заборавив да пишам дека добри беа и Германија и Естонија, ама Шведска испадна Шитска. Воопшто не ми се допаѓа песната, па и пејчаката изроната во суратот :rofl
Не знам што толку ви се допадна Албанката, песната ужас и се напињаше коа пееше |-(

Иако не ги сакам Србите, поарно тие да победеа.

Секоја чест Калиопи, ме ежиш кога пееш :)

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati and Lady*

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
која дијаспора бе Трајче..од која држава доби глас..од Шведска ли, од Швајцарија ли...|-(
секоја година од истите добиваме...ни плус ни мунус
само од бившите на сфрј, Турција обавезно, албанија и бугарија по некој поен и тоа е...и италија 1 ..чудо

Да му е*еш тоа е, гледам албанциве каде се ги нема од секаде гласаат и во топ 5. Како и да е очекувано од моја страна. Само ме интересира некој да каже искрено дали очекуваше да победиме? или дека некогаш ќе победиме...

• Ми се допаѓа
Реакции: Kitty

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
  • Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum

Scars

Староседелец
17 февруари 2012
2,229
3,538
1,143
Со Гулабица ќе ги растуриме.... 12ка дури и од Грците ќе добиеме.

хахаххахаах :) Абе јас мислам дека и без нивната 12ка ќе победиме ама алал да му е како не тераат само на нив да мислиме ! не ги вадиме од уста ! Σαγγαπω :kafe

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and Marick14

Bum-Bum

Истакнат Член
3 март 2012
1,126
1,845
423
Еден досаден град
Убаво претставени ...Браво за Калиопи...:)
А воедно и за презентерката на гласовите кое при секое кажување го нагласуваше она Македонија ...па го натера и водителот да рече Тенкју Македноија...хаха
Разочарана со 2 место за бабушките...
КАТАСТРОФА!
Исто така и за 5 место на Албанија...Ужас беше песната...
Исто така и за 2 та бода од нашиот сосед на исток -.- Булгарии
И најмногу разочарана од дијаспората која не им се фрла по 1 долар за нивната земја .....

Више срече други пут!
Што би рекол Жељко :p

• Ми се допаѓа
Реакции: Mermaid and Luckky

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
582343_369756239747945_627231868_n.jpg

Да му е*еш тоа е, гледам албанциве каде се ги нема од секаде гласаат и во топ 5. Како и да е очекувано од моја страна. Само ме интересира некој да каже искрено дали очекуваше да победиме? или дека некогаш ќе победиме...
не оекуваме,а никој не спомнал дека очекува...си ја знаеме нашата реалност...не е до песната..не е до пеачот...