Добро утро/Добар ден/Добра ноќ

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
ај добро утро на сите :)
Aj добро утро и тебе. Да даде госпот да ти цркне матичната од 3 гига, да ти се распадне рубиковата, да ти се скине жица од гитарата и да те плесне по чело, да ти се собере креветот додека лежиш, да ти падне лустерот врз глава, да ти се скрше џамот врз тебе, да ти падне мониторот и да истечат течните кристали:)

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Aj добро утро и тебе. Да даде госпот да ти цркне матичната од 3 гига, да ти се распадне рубиковата, да ти се скине жица од гитарата и да те плесне по чело, да ти се собере креветот додека лежиш, да ти падне лустерот врз глава, да ти се скрше џамот врз тебе, да ти падне мониторот и да истечат течните кристали:)
ај фала |-(
башка гитарата не е кај мене....џамот ми е затворен,креветот неможе да ми се собере ( додека ја не му кажам :rofl )
а неам лустер иам неонка,а дали госпоТ че дае или не ја поима неам
питај го може ке ти каже :rofl:rofl

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
ај фала |-(
башка гитарата не е кај мене....џамот ми е затворен,креветот неможе да ми се собере ( додека ја не му кажам :rofl )
а неам лустер иам неонка,а дали госпоТ че дае или не ја поима неам
питај го може ке ти каже :rofl:rofl
Е шо мислиш, јас за џабе ли имав ник ГоспоТ? Ја бев гласник негов. Си правев муабет со него секој ден. И шо ако немаш лустер, мислиш ли дека не може да ти падне врз глава? Епа тогаш цел таван да ти падне врз глава. Гитара ја че ти донесам само за да се скине жицата и да те плесне по чело. Џамот ќе дууне јако ветриште и че ти го скрше, ако не че ти слета авион дома. Креветот ја коа ќе доам ќе ти го наштимам сам да се собира:D

Kitty

Староседелец
26 март 2012
2,673
6,921
1,153
Cabo San Lucas
Добро утрооооооо(sun)
ми се спие...ми се плачи (drunk)
Good-night--Good-Morning--morning-coffee--%D0%BA%D0%B0%D1%84%D0%B5_large.jpg

• Ми се допаѓа
Реакции: МериСелест

cakar_ulav

Староседелец
20 февруари 2012
1,567
1,927
1,133
некаде во длабочините на темнината
Е шо мислиш, јас за џабе ли имав ник ГоспоТ? Ја бев гласник негов. Си правев муабет со него секој ден. И шо ако немаш лустер, мислиш ли дека не може да ти падне врз глава? Епа тогаш цел таван да ти падне врз глава. Гитара ја че ти донесам само за да се скине жицата и да те плесне по чело. Џамот ќе дууне јако ветриште и че ти го скрше, ако не че ти слета авион дома. Креветот ја коа ќе доам ќе ти го наштимам сам да се собира:D
дааа де вака е ваа
кажи му буцко они мене :p:rofl