Aj добро утро и тебе. Да даде госпот да ти цркне матичната од 3 гига, да ти се распадне рубиковата, да ти се скине жица од гитарата и да те плесне по чело, да ти се собере креветот додека лежиш, да ти падне лустерот врз глава, да ти се скрше џамот врз тебе, да ти падне мониторот и да истечат течните кристалиај добро утро на сите
ај фалаAj добро утро и тебе. Да даде госпот да ти цркне матичната од 3 гига, да ти се распадне рубиковата, да ти се скине жица од гитарата и да те плесне по чело, да ти се собере креветот додека лежиш, да ти падне лустерот врз глава, да ти се скрше џамот врз тебе, да ти падне мониторот и да истечат течните кристали
Е шо мислиш, јас за џабе ли имав ник ГоспоТ? Ја бев гласник негов. Си правев муабет со него секој ден. И шо ако немаш лустер, мислиш ли дека не може да ти падне врз глава? Епа тогаш цел таван да ти падне врз глава. Гитара ја че ти донесам само за да се скине жицата и да те плесне по чело. Џамот ќе дууне јако ветриште и че ти го скрше, ако не че ти слета авион дома. Креветот ја коа ќе доам ќе ти го наштимам сам да се собираај фала
башка гитарата не е кај мене....џамот ми е затворен,креветот неможе да ми се собере ( додека ја не му кажам )
а неам лустер иам неонка,а дали госпоТ че дае или не ја поима неам
питај го може ке ти каже
Добро утрооооооо
ми се спие...ми се плачи
дааа де вака е вааЕ шо мислиш, јас за џабе ли имав ник ГоспоТ? Ја бев гласник негов. Си правев муабет со него секој ден. И шо ако немаш лустер, мислиш ли дека не може да ти падне врз глава? Епа тогаш цел таван да ти падне врз глава. Гитара ја че ти донесам само за да се скине жицата и да те плесне по чело. Џамот ќе дууне јако ветриште и че ти го скрше, ако не че ти слета авион дома. Креветот ја коа ќе доам ќе ти го наштимам сам да се собира
кажи му буцко они мене