Дискотека „Харем"

Gemini

Староседелец
24 мај 2012
2,478
5,077
1,153
Wind Of Change
Повелетее има за сите :wavespin

7632ffdf9b8ecf115b900a0ae52fa3db.jpg

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
a ve ebu adovi pile ste duvale ste striptiz izcHipkan ste densale a ne ste rascHistile aaaah vi pomali li sHto znaete ne ste gu osetile zimu u osmdesti kolko e bila ladna i kolko smo se tresle pred termo kamen mokri iiii pa smo naucHeni da rascHistimo
sHto su ovija pikafci i poluprazni cHasHe : ) dok da se vratu posle doma sfe da rascHistite gadovi vi ebu ja hahahahha
tunajt u harem ke organiziramo duvanku i ke pcuemo gadnu seljanku, orajt ? : )

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
a ve ebu adovi pile ste duvale ste striptiz izcHipkan ste densale a ne ste rascHistile aaaah vi pomali li sHto znaete ne ste gu osetile zimu u osmdesti kolko e bila ladna i kolko smo se tresle pred termo kamen mokri iiii pa smo naucHeni da rascHistimo
sHto su ovija pikafci i poluprazni cHasHe : ) dok da se vratu posle doma sfe da rascHistite gadovi vi ebu ja hahahahha
tunajt u harem ke organiziramo duvanku i ke pcuemo gadnu seljanku, orajt ? : )
мене немој да ме караш, ја шишињата од јегерот синоќа шо го пиев, си ги зедов, а на која улица ги остаев не знам...не знам ни до дома како стигнав...битно еден чевел ми фали, појма неам кај е...

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
пепелашка низаедна : ) aee вечер кој донесе штиклу тмн да ти одговара тоес да га погоди број, тј ке има час и привилегију да га игра прф танц сс тебе : P
бива ли ја да пробам прф да ти гу угоду штиклу, ке донесу некоју италијанску : P

parvati

Сангвиник
14 февруари 2012
6,710
13,879
973
oпааа , облечи нешто од тему 'облечи го членот над тебе' : ) нешто кратко ламбада латино хаха
аее ск земи да усисаваш, ти си праила забаву ти ке си исчистиш : P

с.jpg

i_wanna_fly

Староседелец
25 јули 2012
649
848
1,093
договорено, ама вечер ти чистеш хахахаха :D ск ќе пишам ја нешто там па ој ти да ме облечеш...да знам како треба да изгледам :zelen