Девојчето кое го замолчи светот на 6 минути

Smiley_1996

Истакнат Член
14 февруари 2012
345
802
393
Кумановоoo !
Незнаев каде да го објавам ова видео во форумов ,се надевам дека модераторите ќе го средат тоа ...
Го гледав видеото и останав без зборови,дури и солзи ми потекоа , вреди да се погледне ви ветувам...
Успеа да ги замолчи 6 минути , но и понатаму продолжуваат со лошите навики...Ако подобро размислам живото ни е исполнет со навики,зошто да немаме добри и корисни навики за светот?

Harmonija

Истакнат Член
12 јули 2013
600
405
363
29
Незнаев каде да го објавам ова видео во форумов ,се надевам дека модераторите ќе го средат тоа ...
Го гледав видеото и останав без зборови,дури и солзи ми потекоа , вреди да се погледне ви ветувам...
Успеа да ги замолчи 6 минути , но и понатаму продолжуваат со лошите навики...Ако подобро размислам живото ни е исполнет со навики,зошто да немаме добри и корисни навики за светот?
Who's gonna save the world tonight? :):ninja

existence

Boolean
Член на администрација
Админ
3 март 2012
7,448
9,155
1,683
Кушкундалево
„...bla bla bla bla bla we are so greedy bla bla bla bla I don't know all the solutions bla bla bla bla bla“
-кажа девојчето кое им ја покажа топлата вода на сите тие политичари, бизМисмени и капиталисти и даде 5000 долари за авионска карта, користи хартија, парфем додека некое дете во Кенија умира од глад и можам да набројувам 2 дена колку е хипокритски говоров. Еве гледам пиланата престана да ги сече шумите затоа што луѓето повеќе немаат потреба од хартија и дрвен мебел. Одеднаш воздухот стана толку чист што пчелите почнаа да го бараат смогот од фабриките и автомобилите. Јас се чувствувам просветлен после 3 минути гледање на видеово.