Вие користите застарен прелистувач. Може да не ви бидат убаво прикажани овој или други сајтови. Треба да го надградите вашиот или да користите алтернативен прелистувач.
абе ич не сум задоволен.....народот у мојот град е многу педерски.....секој гледа да наштети на другиот.......нема ноќни клубови....за кафичи добро е али ипак FAIL...:
Да бе, многу задоволна со лом улици колата да си ја прекршиш, нема ни патека за ролери, затворен базен не дај Боже да направат, паркингот 100 денари 2 саати, раскопани и недоправени улици, школски автобус никако, спортот слабо развиен.
Живеам во Кичево. И да ја видев темава пред неколку недели ќе речев да задоволен сум, ама сега не.
Знаете како... Пред неколку недели со задоволство ќе го занемарев тоа што ми недостига квалитетна дискотека, што ми недостига кино, што ми недостига театар... Ќе занемарев затоа што барев чекорев по улица и не чувствував страв. Е тоа сега се смени....
Ни од градот,ни од државата нешто посебно...да не ми фалеа толку многу друштвото и семејството,најверојатно во моментов не би ни била тука...
Но тука сум сега за сега.притоа прикована за градењето кариера ..па ќе се потрудам да не се секирам за градов толку многу дали ме задоволува или не,па има и други градови/држави за излегување...