Дали сте задоволни од вашиот сексуален живот?

Дали сте задоволни од вашиот сексуален живот?

• Да

Гласови: 19 61.3%
  • Не

Гласови: 5 16.1%
  • И сум и не сум

Гласови: 7 22.6%

• Вкупно гласале
    31

Шмекси

Истакнат Член
15 февруари 2012
1,133
1,068
113
Скопје
www.statik-group.com
Сте се запрашале ли дали другите имаат повеќе секс од вас?
Дали се позадаволни?

Во зависност од редовноста,времетраењето,или било кои причини,колку вие сте задоволни од вашиот сексуален живот?
Што е она што ве прави не/задоволни од вашиот сексуален живот?

Ако под тие „други“ подразбираме за оние кои што си цело време со нив како на пример најдобри другари, тогаш да.Од причина што постојано сме во контакт и ѕвонат телефоните, ако на некој му испадне „ситуација“ тогаш не’ известува да не му ѕвониме тој период и дека ќе не бара подоцна.
Е сега автономно на тоа секој од нас ги искористува тие „ситуации“ во зависност од тоа со колку време располага.
Од сите тие мои најдобри другари, јас со највеќе слободно време располагам.
Општо за цел свет поим немам колку се секса.А и не би ме интересирало.

Не можам точно да кажам колку е редовен сексот но кога би удрил еден просек тоа би излегувало некаде 3-4 пати неделно.
Задоволен сум од сексот затоа што ми доаѓа како јаготка на шлагот после долг и напорен ден.Плус особата со која што го правам тоа ја знам долго време така да нема никаква тензија или било што.Баш е онака кул.

monika88

Истакнат Член
1 април 2013
453
645
193
36
Неготино
презадоволна сум
не е битен квантитетот туку квалитетот,а можам да кажам дека во нашиот кревет ние сме секогаш сплотени во едно.доволно е толку(inlove)

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer

True_Blood

Upright
18 февруари 2012
1,133
2,390
1,133
Yellow submarine
Со оглед на тоа дека живееме заедно со дечко ми, значи сексот ни е сервиран на тацна во секое време, на секој кревет, биро, стол, под...и тако даље (wasntme)

Ама искрено таа блискост може да има контра ефект, да се доведеш до степен да се заситиш.
Сега кога сум на ова дереџе, мислам дека многу поинтересно е да се љубиме од далечина, да ја чувствувааш таа неизвесност, кога ќе се видиш, како ќе се видиш, дрн дрн...
Поштедете ме од приказни дека треба да експериментираш, да ја одржувап страста, дека и по 5 год е исто ко првиот ден, зашто тоа се приказни за на гламстик.
Едноставно иде период кога се здосадува.
Значи експериментираме, намерно си даваме простор недела дена да се зажелиме вистински еден за друг :D ама некогаш има такви периоди на монотонија и мислам дека тоа е сосема нормално и неизбежно.

Сума сумарум, ќе излажам ако речам дека не сум задоволна и најискрено мислам дека клучниот фактор за тоа е моментот што не се гушиме, не се оптоваруваме, и не се напнуваме.

• Ми се допаѓа
Реакции: Photographer