Дали практикувате орален секс?

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,874
939
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Слабо практикувате вие сексуално задоволување на сетилата, другари и другарки :)

Многу се гадувате од тоа што го знаете како човек, ако воопшто знаете за човекот... по се изгледа Холивуд бааги ви ја поматува идејата за човекот :)
 

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
345
63
Слабо практикувате вие сексуално задоволување на сетилата, другари и другарки :)

Многу се гадувате од тоа што го знаете како човек, ако воопшто знаете за човекот... по се изгледа Холивуд бааги ви ја поматува идејата за човекот :)
Ти да не ни светиш додека ние се сексаме па што донесе заклучок?:rolleyes:
 

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,874
939
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Ти да не ни светиш додека ние се сексаме па што донесе заклучок?:rolleyes:
Слабо лепотицо ти и секс... вие барате љубов, па да е фин, па се останато, па депилиран, па среден, да е интелегентен, но да не заморува со философирања, да допира, но да не гребе, да не е слабак, но да не е грубијан...
Ве читам, ве анализирам... посебно оние кои велите дека сте постари - страшни сте како примери за младите!

За некои од вас сеуште сексот е табу тема... а не пак да си играте со вакви ствари, орален секс и „останатиот“ секс...
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Makedonec

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
345
63
Слабо лепотицо ти и секс... вие барате љубов, па да е фин, па се останато, па депилиран, па среден, да е интелегентен, но да не заморува со философирања, да допира, но да не гребе, да не е слабак, но да не е грубијан...
Ве читам, ве анализирам... посебно оние кои велите дека сте постари - страшни сте како примери за младите!

За некои од вас сеуште сексот е табу тема... а не пак да си играте со вакви ствари, орален секс и „останатиот“ секс...
Бре Хепта, голема слобода си зема и право да не анализираш, да кажуваш што бараме, каков бараме, какви афинитети и дали некој фетиш имаме...море анализа?!
Во право си дека сексот е сеуште табу тема, но стриктно за темата, за насловот, за оралниот секс...АБЕ ВИРТУОЗИ СМЕ, ВЕРУВАЈ:D:D

поздрав лепотане:*
 

Хептаграм XI

Староседелец
26 мај 2013
1,874
939
1,133
World
heptagramxi.wordpress.com
Не се зема слободата - се има.

Не верувам јас на муабети, лепотицо, прво искуство па ќе дискутираме - вака, религија ќе излезе од ова со фелацио, младите и нивното гадење од влакна, секрети и се останато... :)
Сонца.
 

pozdrav eden topol

Истакнат Член
10 ноември 2017
606
345
63
Не се зема слободата - се има.

Не верувам јас на муабети, лепотицо, прво искуство па ќе дискутираме - вака, религија ќе излезе од ова со фелацио, младите и нивното гадење од влакна, секрети и се останато... :)
Сонца.


Е арно де...кажи некое искуство:)
 

Neverna Mala

Староседелец
21 ноември 2013
122
78
1,038
31
Незамислив ми е секс без орален секс и предигра, иако во тој поглед малку сум себична, сакам повеке да ми прават мене отколку јас на нив. Инаку најмногу ја обозавам позата кога тој лежи на грб јас сум седната на неговото лици и имам комплетна доминација.
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: Ебачот and antonio

пријателство

Истакнат Член
7 август 2018
153
34
328
Незамислив ми е секс без орален секс и предигра, иако во тој поглед малку сум себична, сакам повеке да ми прават мене отколку јас на нив. Инаку најмногу ја обозавам позата кога тој лежи на грб јас сум седната на неговото лици и имам комплетна доминација.
само да си бричена да не му залетне некое вкакно