Значи критики не .. а тоа во психологија ја ставив бидејќи сметам дека .. некој поединец не го бидува за секоја работа .. еве на пример те земам тебе дали ти би работел како водо инсталатер а ти си веќе вешт ПЕКАР да речиме и сега му даваш совети на водоинсталатерите дека чешмата треба да биде свтена нагоре ?! еве ти пример односно објаснување зашто пишав во псигологија .. односно НЕМОЈ ДА МИСЛИШ ДЕКА САМО ОВДЕ ГО ПИШАВ ! copy paste !Значи без навреда, повеќе пати те прочитав и неможам да ти ја разберам темава. За што поточно сакаш да зборуваме во неа? Зошто најпрво ти е во Психологија темава, па збориш за проблеми со некои детенце, па на крајот критки за администрација...
Значи вака батка .. не згрешил само кај мене .. туку на многу му згрешил и тоа ги коштало дебела пара исто како и мене ..Аха, значи твојот проблем со детево е решено го истрчкале од работа, нормално поради негова грешка. Секаде има такви каде што ги вработуваат со врски, а немаат никакво познавање од таа област, без разлика дали има факултет или нема. Сега ти би требало да си смирен, ако на тоа работно место е вработен друг човек и се е под контрола како и предходно.
Значи вака батка .. не згрешил само кај мене .. туку на многу му згрешил и тоа ги коштало дебела пара исто како и мене ..
Едноставно не можам да ги сватам луѓето .. како вработуваат човек кој нема искуство , кој е дебело кожец не прашува не прима совет и работи по свое ..
Премести каде сакашТи викам нормално е да се примаат такви, но ете тој сам си ја загорчува судбината, како што кажа и самиот не прима совети и работи по свое, но затоа постојат шефови, е сега по толку грешки ако не бил истеран од работа значи вината е во шефовите, ама чим си го добил тоа што треба во право биле клиентите.
Инаку би можело да се префрли темава во Кариера, па да се дискутира според насловот колку треба да се спремни луѓето ако се мисли на образование или психичка состојба, а мислењето со критики кон администрацијата копирај го доколку те мрзи пак да го пишуваш во соодветната тема за тоа.
само остави све тоа што пишува ! ипак насловот не е баш логичен за во кариера ! али еве ти си Модератор па прецени салам ..Премести каде сакашсамо остави све тоа што пишува ! ипак насловот не е баш логичен за во кариера ! али еве ти си Модератор па прецени салам ..
Ај да видам ти како модератор .. каде би ја сместил темава со наслов ДРВА !?!