Јас се кладам дека и со другата другарка, со која не комуницира преку псевдоними истото го зборува.
Во тој случај нема да бидеш ѓубре, туку искрена и директна личност.Не битно...Битно е дека јас оцрнувам некого, не битно што тој некој мене длабоко ме повредил..мене и сите околу неа...а јас неќам да бидам ѓубре се у фаца да и кажам
Еве јас знам дека таа за мене збори наоколу и тоа многу полоши и по злобни муабети...и знае дека знам. Не барам никој да разбере, си побарав совет, а за да добијам морам да го образложам проблемот. Ако има некој совет бујрум, а ако не..нека не се меша..пошо никој не е безгрешен, ниту јас ниту било кој тука за да ме просветли дека испаѓам гуска(овој епитет сама си го доделив) и за тоа што ја зборам и за тоа што ја трпам.Јас се кладам дека и со другата другарка, со која не комуницира преку псевдоними истото го зборува.
Кога не знаеш да читаш меѓу редови, ајде да ти напишам во редови.Еве јас знам дека таа за мене збори наоколу и тоа многу полоши и по злобни муабети...и знае дека знам. Не барам никој да разбере, си побарав совет, а за да добијам морам да го образложам проблемот. Ако има некој совет бујрум, а ако не..нека не се меша..пошо никој не е безгрешен, ниту јас ниту било кој тука за да ме просветли дека испаѓам гуска(овој епитет сама си го доделив) и за тоа што ја зборам и за тоа што ја трпам.
Не знам каков совет бараш од нас тука кога мотивот ти е недефиниран. Од една страна викаш те избегнува, сеа викаш дека и збори лошо за тебе.Еве јас знам дека таа за мене збори наоколу и тоа многу полоши и по злобни муабети...и знае дека знам. Не барам никој да разбере, си побарав совет, а за да добијам морам да го образложам проблемот. Ако има некој совет бујрум, а ако не..нека не се меша..пошо никој не е безгрешен, ниту јас ниту било кој тука за да ме просветли дека испаѓам гуска(овој епитет сама си го доделив) и за тоа што ја зборам и за тоа што ја трпам.
Мислам дека немаш баш се кажано до крај за проблемов, но нејсе.Не се разбираме, не е само еден проблем и не сум само јас вклучена во ова. Имав пишувано па не би сакала да се повторувам. На почетокот ми беше како да ја освестам дека греши и дека веќе полека сите не губи со нејзиното однесување, но да ме разбере дека со тоа не и мислам лошо. Сега веќе кога таа длабоко западна во сето тоа јас не знам како да се однесувам. Сакајки да помогнам, како и секогаш, излагам лоша. Лесно е да се откажеш од некого...тешкото е да ја опраиш ситацијата.
Што се тиче зборењето, пишав знае дека знам дека зборела, и кажав два пати ако не ти одговарам секој по свој пат, и на тоа добив одговор дека нема она никаков проблем со мене.
ахх да, види да и го докажеш тоа што си го видела по можност, али ако ств сте блиски сигурно би ти поверувала и без тоа, па и твојата намера не е злонамерна..