Гости во своја држава.

Статус
Затворена за нови мислења.

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
До кога македонците ќе трпиме понижување?
До кога македонците ќе сме гости во Македонија?
До кога македонците со страв ќе живееме во наша држава?

Запалени цркви, уништени цркви. Убиство на 5 невини луѓе, тепачки, меѓуетнички караници, проблеми на автобуски станици, тепачки во кафиќи меѓу македонците и албанците..
Уште ќе трпиме?
Па сега дури и во спортот покажале заби..

http://www.ohridnews.com/index.php?mod=2&kat=7&id=41566
Се нервирам в крај за ситуацииве во Македонија -.-

Ваше мислење?

• Ми се допаѓа
Реакции: parvati

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
Јас лично не се чувствувам како странец во земјава. Незнам дали е до тоа што луѓето не ги делам по националност, по религија и сл. Само да знаете, дека Македонци, Албанци, Турци.. знаат да ве понижат, но истите тие можат и да ве почитуваат. Се зависи од тоа како ќе се поставите.

• Ми се допаѓа
Реакции: Elence and 048

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
До кога? Се додека владава им дава повеќе права на нив, малцинствата, отколку на нас, Македонците, во нашата матична земја.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum and parvati

LMFAO

Истакнат Член
8 април 2012
381
301
63
До кога? Се додека владава им дава повеќе права на нив, малцинствата, отколку на нас, Македонците, во нашата матична земја.
Јас мислам се додека има такви личности како тебе, ќе биде вака. Законите во земјава важат за сите исто, без разлика на националноста. И, зарем мислиш дека со тоа што си Македонец и живееш во Македонија, треба да имаш повеќе права од другите што не се Македонци? :eek

• Ми се допаѓа
Реакции: Elence

990Freak

Староседелец
12 март 2012
1,275
1,911
1,123
Kumanovo
Јас мислам се додека има такви личности како тебе, ќе биде вака. Законите во земјава важат за сите исто, без разлика на националноста. И, зарем мислиш дека со тоа што си Македонец и живееш во Македонија, треба да имаш повеќе права од другите што не се Македонци? :eek

Кои закони бе? Кој албанац у овуј државу не работи на црно?! Кога напримава у полицију, војску, администрацију?!
Седив дома и плату зимав... и ти ќе ми кажеш дека Македонци имав права у свои државе?!
Знаеш ли колко сакам да се зарати, да видимо тија албанско-македонски „патриоти“ колко ќе гу бранив државу.

• Ми се допаѓа
Реакции: Bum-Bum, emzzy and Aaliyah

LadyInPink

Истакнат Член
14 февруари 2012
1,236
1,749
113
Малку таму, малку овде...
Бидејки воведот на темата начнува политичка тема и одговори кои би се темелеле на национала и етничка основа, а тоа е спротивно на Правилата на форумот, ја затворам.

Статус
Затворена за нови мислења.