Гевгелија - Македонскиот Лас Вегас

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Да се коцкаа само гејците, немаше да има толку казина :)

Инаку во Гевгелија се реконструира главната раскрсница, вадат семафорите ќе прават кружен тек, со цел да се намалат собраќајните незгоди, а и мора да се штеди на струја и така поскапе :D
Инаку кажи им дека јас те потсетив да напишеш :)

Едит....во прва прилика ако во видам Трајче за скоро време,ке ве известам дали има плочки на стомакот :D

• Ми се допаѓа
Реакции: Trajche

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Едит....во прва прилика ако во видам Трајче за скоро време,ке ве известам дали има плочки на стомакот :D
Убо велиш, да ги провериме сите членови, кој има најголеми стомачни. Јас ги проверив Dr.Gonzo и parvati немаат никакви стомачни, ама затоа имаат развиени задни газни мускули....
Друго за трајче:
Јас мислам вака : ако нема трајче плочки на стомакот да го тргниме од модератор на боди билдинг подфорумот и да му отвориме подфорум... нежни спортови и игри( балет, јога, медитација, фитнес, зумба, салса итн.) зш цела година ми даваше совети онде за креатини за гејнери, сите ги испив и пак ме збират во вратана.:zelen
Trajche земи вежбај бате, или не оди во градот Лас Вегас, зш ојде кариерата како модератор.:D
Пс. Се извинувам шо не лафам на гевгелиски, ама не знам, шо да прам, то е.

• Ми се допаѓа

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
Убо велиш, да ги провериме сите членови, кој има најголеми стомачни. Јас ги проверив Dr.Gonzo и parvati немаат никакви стомачни, ама затоа имаат развиени задни газни мускули....
Друго за трајче:
Јас мислам вака : ако нема трајче плочки на стомакот да го тргниме од модератор на боди билдинг подфорумот и да му отвориме подфорум... нежни спортови и игри( балет, јога, медитација, фитнес, зумба, салса итн.) зш цела година ми даваше совети онде за креатини за гејнери, сите ги испив и пак ме збират во вратана.:zelen
Trajche земи вежбај бате, или не оди во градот Лас Вегас, зш ојде кариерата како модератор.:D
е од дека виа маабете сега?
кој кажа оти трајче не е набилдн,ке видум и ке ви кажум.
после лафи на кој јазик сакиш на тоа,сеа виа са само претпоставки и љага љуга маабете :D

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
е од дека виа маабете сега?
кој кажа оти трајче не е набилдн,ке видум и ке ви кажум.
после лафи на кој јазик сакиш на тоа,сеа виа са само претпоставки и љага љуга маабете :D
брее ни транслејт не го разбират напишаново.
Ај види го и очекувам да напишиш на некоја тема за бодибилдинг, дали трајче има добри стомачни, и при тоа да ме тагниш за да го видам... а моите коментари ќе зависат од твојот пост.
Кај е трајче?:^) Изгледа замина да прави стомачни.:zelen
Он топик. Луѓе, лага, виа, сакиш, муабете.....итн.

• Ми се допаѓа

melpomena

Енигма
3 март 2012
8,210
17,754
1,673
На сигурно
брее ни транслејт не го разбират напишаново.
Ај види го и очекувам да напишиш на некоја тема за бодибилдинг, дали трајче има добри стомачни, и при тоа да ме тагниш за да го видам... а моите коментари ќе зависат од твојот пост.
Кај е трајче?:^) Изгледа замина да прави стомачни.:zelen
Он топик. Луѓе, лага, виа, сакиш, муабете.....итн.
Гугал не ги преведува ама ти дека мајчин ги разбра :D :mstickle

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Друго за трајче:

Се прифаќа предизвикот, само ти дојди во Гевгелија, може и преку зима и тоа кога сум на качување мускулна маса се познаваат, а летото не правиме муабет :cool:

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and The_Mayor

The_Mayor

Фраер од пелени
18 март 2012
2,840
6,532
1,153
Градибачалник на Прибој
Се прифаќа предизвикот, само ти дојди во Гевгелија, може и преку зима и тоа кога сум на качување мускулна маса се познаваат, а летото не правиме муабет :cool:
Дојди ти на есен Охрид, а јас на зима ќе дојдам Лас Вегас.
Иначе прекинав со билдингот, одам на бокс... сега нема да мериме мускулатура туку ќе мериме удари:zelen

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133
Иначе прекинав со билдингот, одам на бокс... сега нема да мериме мускулатура туку ќе мериме удари:zelen

Во Охрид, наредното лето, да ги исфрустрирам сите машки на плажа:D

• Ми се допаѓа
Реакции: melpomena and The_Mayor

Trajche

Староседелец
13 февруари 2012
1,542
2,557
1,133

Уште нешто заборавив, за наредното лето спремај од тебе зелка и моркови, а од мене рендето (стомачните) :D

• Ми се допаѓа
Реакции: The_Mayor and melpomena