Водолија

Primrose

Староседелец
14 февруари 2012
683
1,287
1,093
your nightmares....
И јас сум водолија
happy-dance.gif

The_melnicanecot

Истакнат Член
16 февруари 2012
237
392
363
37
Скопје
ЈАС сум водолија

Оригинални сте, обожавате изненадувања и сакате да ги шокирате луѓето околу вас. Токму во моментот кога другите мислат дека ве разоткриле, вие ја менувате играта

КрисТина К.

Истакнат Член
2 март 2012
527
1,654
393
Скопје
Највеќе има водолии и риби затоа што ако идете 9 месеци наназад се паѓа лето, тогаш највеќе народот се клеца.. :rofl
Патем и јас сум водолија..:p
Не знаев дека си водолија бре :D

• Ми се допаѓа
Реакции: *Anna and Jana

КрисТина К.

Истакнат Член
2 март 2012
527
1,654
393
Скопје
Хороскопскиот знак Водолија латински: Aquarius, го носат оние кои што се родени помеѓу 20 јануари и 18 февруари. Со овој знак владее планетата Уран. Симболот ги претставува брановите. На единаесетото ниво, човекот знае дека сите луѓе се богови и исти под сонцето. Важна е потрагата по универзалната вистина. Комбинацијата на позитивен фиксен воздух, носи моќ за концентрација на мислите, а оригиналноста ја додава владетелот Уран. Водолијата е често пред своето време, и несфатен од многумина. Неговиот природен инстинкт е да застане со масите против владетелите, но со интелект и зборови, а не со примена на сила. Водолијата се бори за своите принципи, и секогаш е верен на себеси.Водолиите не се амбициозни, и најчесто го прифаќаат она што им се нуди. Сепак, не сакаат да бидат врзани или затворени во канцеларија. Водолиите ги има секаде: од зоолошка градина, преку новинарство и пишување, до професии поврзани со летање. Доколку работата не им ги задоволува природните тежнеења, тогаш тоа ќе биде нивното хоби, на кое ќе се посветат целосно. Фотографијата е секако дел од нивните интереси. Водолиите се популарни меѓу своите пријатели. Тие се спокојни во контактите со другите и лесно шират познанства. Во брак не брзаат, но откако еднаш ќе го најдат вистинскиот партнер, стануваат толерантни и посветени. Им треба партнер кој ќе ги стимулира, со кого ќе бидат мисловно блиски, и кој нема да биде против да се оставаат прозорците отворени.

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,279
9,121
1,683
Водолијата се бори за своите принципи, и секогаш е верен на себеси.Водолиите не се амбициозни, и најчесто го прифаќаат она што им се нуди. Сепак, не сакаат да бидат врзани или затворени во канцеларија.
Фотографијата е секако дел од нивните интереси.
Во брак не брзаат, но откако еднаш ќе го најдат вистинскиот партнер, стануваат толерантни и посветени.
:D

• Ми се допаѓа
Реакции: *Anna and TheKitten

She

Истакнат Член
17 февруари 2012
301
569
393
Имам едно тажно искуство со водолија. :) Во глобала сите водолии ги имаат горе наведените карактеристики, ама јас со овие баш и не можам да излезам на крај, со пријател можеби некако ќе биде, ама дечко не :D
Водолијата е спротивен знак од лавот.