Вицови за полицајци

Lady*

Староседелец
1 април 2012
1,965
6,161
1,133
Што прави рак во мозокот на полицаец?
- Умира од глад.
 
  • Like
Реакции: kizzo

red dragon

Староседелец
27 март 2013
140
129
643
31
Дошле доктор и полицаец на увид на место на несреќата каде што имало многу повредени и мртви.
Докторот прегледувал: „Овој е мртов. И овој е мртов. И овој ми личи мртов...“
Одеднаш последниот залелекал, ја подигнал главата и рекол: „Еј, јас сум жив!“
На тоа полицаецот со пендрек го удрил по глава: „Ма, види го ти него?! Зарем ти знаеш подобро од докторот!“
 
  • Like
Реакции: Aquarius, kizzo and Lady*

Y1K991

Parleur
1 март 2012
6,263
9,106
1,683
Како џандари емнуваат сијалица?
Еден ја менува, останатите пазат да не дојде струја

Излегува џандар од пекара и му вели на колегата:
-Ако погодиш колку кифли имам во раце, ќе ти ги дадам обете.