Ваш уникатен стил на облекување

MissChievous

Ingenious
17 февруари 2012
5,085
7,018
1,683
Huntington Beach, California
silence-all-i-want-to-say.tumblr.com
Многу ретко на штикла, ептен во некои посебни случаеви :giggle Вообичаено, тесни (најтесни што можам да најдам) панталони во комбинација со маичка, или кошула, знам понекогаш и џемперче да опнам, но најчесто дуксер. И VANS патики, налето мокасинки најубо :D

free-people-distressed-vans-profile.jpg
 

Selma

Ingenious
15 февруари 2012
4,366
7,054
1,183
Мислам дека секој си има свој стил, мојот стил на облекување е најмногу сличен на кежуал стилот. Не носам штикли, најчесто патики, балетанки и чизми кога има снег.
Најчесто сум облечена во фармерки некоја блуза, понекогаш марама, исто така сакам многу кошули и туники. :)
 

Davidovic

Активен Член
17 февруари 2012
167
62
28
34
Некое просто флизурче, кошула, елек (за овие температури имам едно така подебело), фармерки односно панталони, патики, една сина нараквица, лаче, каиш... Во гардероберот ми фали едно капутче за да ме грее на вака ниски температури......... ;)
btw: многу удобно се чувствувам во нив - како на облаци :angel
и заборавив да кажам дека без парфем никаде не одам (D&B-The One)
 

Nightmare_f

Истакнат Член
19 февруари 2012
1,359
2,207
423
Дома пред Пц
Најголем предизвик ми преставува гардеробата, која многу би рекле дека едноставно неможе да се искомбинира, обожавам такви парчиња облека а и јас мн добро би ја искомбинирала, затоа што сум таков тип носам необични работи или необични комбинации кои сепак би изгледале убаво на мојата линија, и со тоа мојот стил е комплетен и уникатен.
Омилени бои ми се жолта и портокалова, а инаку ги користам сите бои , во мојот гардоробер се присутни сите бои, животот треба да си го направиме ведар зар не а не да биде монотон, кога би носеле само гардероба во една боја.
Да не би ме сватиле погрешно , секој има право да носи што сака, едноставно тој е мојот стил енд ај ем прауд:pusi
 
  • Ми се допаѓа
Реакции: i_wanna_fly and Jericho

Lollypop

Истакнат Член
26 декември 2012
251
197
143
Никогаш не носам нешто што е модерно а не ми се допаѓа мене така да носам нешто што ми се допаѓа и м истои.. претежно спортски тип сум...косата у репче тренерки и патики