Кога си гледам од моја страна, тоа што сум јас во врска е нешто што треба така да биде и што наводно сите машки го посакуваат, ама реално не е така, па затоа ќе го ставам во негативна страна.
Ама на кој како му одговара, ова се моите страни кога сум во врска:
Во врска, партнерот сакам да ми биде надвор пријател дома љубовник. Нема потреба цел свет да знае дека сме во врска и колку се сакаме, а исто и што проблеми си имаме. Не сакам да ми/му прекине животот што сум/го имал/а пред да бидеме во врска и веќе да не постојам јас и тој, него само ние. Јас сум си таа истата вака и во врска, ги имам истите навики, истите пороци и истите пријатели без разлика дали тоа му се допаѓало на некој или не. Дечко, го сметам за дел од мојот свет, а не цел свет. Мразам љубомора, забрани, уцени.. Ни ги правам ни сакам да ми ги прават. И љубов покажувам на дела не на зборови. Тоа што не кажувам те сакам на секое не значи дека не сакам, пошто ако не сакам не би била во врска.
Е сега сите мажи сакаат ваква врска и женска со вакви "позитивни" страни, ама во суштина не е така. Посебно после некое поминато време..