Вашиот најубав одмор во животот

Marick14

Истакнат Член
17 февруари 2012
3,289
2,348
113
Софија
Раскажете ни малку повеќе за вашиот најубав одмор до сега што сте биле.

Како сте си поминале?
Со кого?
Што се случувало?
Каде?
Кога?
Што ви се допаднало, а што не?

emzzy

Староседелец
25 февруари 2012
1,376
1,875
1,123
Па и не сум имала некој баш таков најубав...сите ми биле убави ама да си поминам на некој екстра не баш :)

Mila Kunis

Истакнат Член
15 февруари 2012
2,290
3,529
443
Скопје
Раскажете ни малку повеќе за вашиот најубав одмор до сега што сте биле.

Како сте си поминале?
Со кого?
Што се случувало?
Каде?
Кога?
Што ви се допаднало, а што не?

ОООООООО најубаво на свет :sram
Првиот одмор со друштво , со 3 другарки , во Охрид во 2008год, забава 24/7, познанства еден куп, изедени Милки еден куп :giggle

И лани лето исто најубаво си поминавме со 3 другарки бевме, скоро иста екипа со една измена :giggle Во Бугарија, Несебар/Сончев брег , забава 24/7, познанства еден куп, испиени Flirt водки со вкус на зелено јаболко еден куп :giggle

• Ми се допаѓа
Реакции: Marick14, Jericho and Sugar

Sugar

Истакнат Член
19 февруари 2012
502
1,111
393
ОООООООО најубаво на свет :sram
Првиот одмор со друштво , со 3 другарки , во Охрид во 2008год, забава 24/7, познанства еден куп, изедени Милки еден куп :giggle

И лани лето исто најубаво си поминавме со 3 другарки бевме, скоро иста екипа со една измена :giggle Во Бугарија, Несебар/Сончев брег , забава 24/7, познанства еден куп, испиени Flirt водки со вкус на зелено јаболко еден куп :giggle
Секогаш ме претицуваш :mad

• Ми се допаѓа
Реакции: Mila Kunis

Saladin

Unbaised
Член на администрација
17 февруари 2012
6,032
9,656
1,683
Normandy
Германија на еден вид летна волонтерска работа. Условите беа базични, спиевме во фискултурна сала со вреќи за спиење. Бевме интернационално друштво: Германец и германка, Чех, Украинец, две Италијанки, 2 Русинки, 2 Корејки, Јапанец и Американец (кинез). Полуд одмор од 3 недели немало. Најбитна беше дружбата, готвењето, работата, зезанциите, вицовите. После тоа работите кои за прв пат ги имам пробано, Посетените 2 прекрасни града (Маинц и Визбаден). Убавини!