Значи , немам зборови . Затоа форумов ви е страшно неактивен . Не знам и јас што барам уште овде
не е ни чудо што бегаат членовиве од тука . Новите членови ниту се прифатени како што треба ниту пак темите што ги отвараат се прифатени убаво . Стварно е невкусно на тема за кафе да објавувате се освен кафе . Сто пати нагласив дека темата е за кафе , вие мајтап си терате . Затоа сте двајца без тројца . И јас ве напуштам засекогаш овојпат , не бев редовна баш затоа што се нервирам кога гледам какви сте овде негостопримливи . Сега гледам дека сите што останале овде се ужасно заљубени во себе , се вие сте нај нај а ние што сме се зачлениле покасно од вас сме ненормални и мутави створења , па ќе терате мајтап со нас . Срам да ви е , и греота за форумов . Кај и да е ќе ви се затвори , бидејќи вака ги бркате новите членови . Секогаш кога ќе ме прашаат ќе им кажам дека ова е ужас од форум и ќе го препорачам другиот форум каде сум член и е момемтално најголем во Мк .
А вие останете си со мајтапите ваши и двајца без тројца на форумов , може ќе успеете во животот