Па највеќе од се плажите градот нивната стил на музика градот е живописен ама лошата страна е што има многу криминал па затоа побарав некен искуство од некој...Го немам посетено но можеби еден ден.
Што е тоа што те привлекува за посета?
Прогуглај малку,види мислење од туристи кои го посетиле,сигурна сум дека ќе пронајдеш одговори.Па највеќе од се плажите градот нивната стил на музика градот е живописен ама лошата страна е што има многу криминал па затоа побарав некен искуство од некој...
Па барав да ама странски туристи сакав од некој наш да слушнам мислење како што најдов на самиот аеродром кога ке стигнеш има мапа ти објаснува кои места се безбедни во градот за туристити некои се жалат некои го фалат хаха така да не знам што да мислам ако идам ке видам ке искусам па ке си знам ако не видам нема да знам.Прогуглај малку,види мислење од туристи кои го посетиле,сигурна сум дека ќе пронајдеш одговори.
Како ти е желбата,сам/а или со друштво?Па барав да ама странски туристи сакав од некој наш да слушнам мислење како што најдов на самиот аеродром кога ке стигнеш има мапа ти објаснува кои места се безбедни во градот за туристити некои се жалат некои го фалат хаха така да не знам што да мислам ако идам ке видам ке искусам па ке си знам ако не видам нема да знам.
Иначе машко сум со роднина планираме да идеме.Како ти е желбата,сам/а или со друштво?
Прашај ја Берта Додевска сигурно знае.