Па ако имаш иста тогаш земи снимај ја и ти твојата и да видиме која е помрдната.Бабичкава е смешна до бессвест,незнам што толку срамно има тука,па дечково им е внук и ете слободно се однесува со нејзе.Ако неможете да ја разберете,(поради дијалектот) тоа е нешто друго,али за мене е комедија не видена.Добра е со здравјето,само е духовита.и јас имам баба со вкаов карактер интересна и смешна.
Па ако имаш иста тогаш земи снимај ја и ти твојата и да видиме која е помрдната.
Значи ти не сакаш да ја снимаш твојата и да и се смеат а ти и се смееш на оваа од видеава, така?Абе и ја имам, ама нејќам, нека си ја за мене само
Значи ти не сакаш да ја снимаш твојата и да и се смеат а ти и се смееш на оваа од видеава, така?
Па што ако одлучила, тоа не значи дека он треба да ја снима и да става на нет видеа. Баба ти ако ти рече дека не и се живее ти ќе ја убиеш? Ова се глупости, тој внукот е изгледа некој лудак кој нема друга работа и по цел ден дома седи со баба му, наместо да ја остави на раат тој ја замара со глупи работи. А вие што се смеете сте уште помрднати од него.Епа оваа сама одлучила да и се смејат
Па ако имаш иста тогаш земи снимај ја и ти твојата и да видиме која е помрдната.
Па што ако одлучила, тоа не значи дека он треба да ја снима и да става на нет видеа. Баба ти ако ти рече дека не и се живее ти ќе ја убиеш? Ова се глупости, тој внукот е изгледа некој лудак кој нема друга работа и по цел ден дома седи со баба му, наместо да ја остави на раат тој ја замара со глупи работи. А вие што се смеете сте уште помрднати од него.
Toa e лично право на мамлазов, не на бабата. Бабата ако знае да користи ПС, ја рака сечам.А бе пријателе,тоа е лично право кој што ќе прави со себе,дали ќе става свои ведеа или ќе виси со главе надоле.А мене сепак ми е интересна и смешна,и јас ќе продолжам да ја гледам и смеам
Toa e лично право на мамлазов, не на бабата. Бабата ако знае да користи ПС, ја рака сечам.
Башка човеков повеќе си праи беља со ова. Зошто? Ете и бабата уво да ја боли за ова, као нејзин внук она проектира лоша слика за него а тој само ја изложува. Значи не знаеш тука кој има поигнорантен однос, дали бабата која нема појма за ништо и само шлапа без врска, или па типов што ја снима и го прикажува истово на интернет.