Ангели

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Аман бе пак филмов? :D
Јас ги гледав додека ги даваа на А1, онака кога немаше што да правам и ги фатев чкрапајќи го далечинското. Типична тинејџерска серија, малце ми е безврска она што патуваат низ времето или така нешто беше не се сеќавам баш. Тој плавиот што беше во врска со Циганката и Тачо ми се многу убави :D
Тијаго се викал овој лепиов бе :D

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Една од моите најомилени серии.Најмногу ги сакам Мар и Тијаго.Абе срцки се,најубав пар.Подобро оваа тинејџерска серија да ја даваат отколку оние турските и индијските со плачење и викање.Денеска ја изгледав,ама скоро и ништо да не сфатив.Едни се заробени ваму,други онаму.А што се случи со Сиело и Нико? :(

• Ми се допаѓа
Реакции: Rosana

Angiie

Истакнат Член
16 февруари 2012
506
639
93
Една од моите најомилени серии.Најмногу ги сакам Мар и Тијаго.Абе срцки се,најубав пар.Подобро оваа тинејџерска серија да ја даваат отколку оние турските и индијските со плачење и викање.Денеска ја изгледав,ама скоро и ништо да не сфатив.Едни се заробени ваму,други онаму.А што се случи со Сиело и Нико? :(
Јас искрено не памтам шо се случуваше вопретходната сезона..Се случи нешто како невреме или сл. шо предизвика Луз? И шо и’ е целта сега шо ги држи едните во тој домот или што и да е и им ги брише сеќавањата?
Ја фатив епизодата од пола натака денеска, ама не ми се толку интересни. Пред 2 години ко ги даваа на А1 ми се чини поинтересни беа или јас „пораснав“? :giggle

Lepaa

Истакнат Член
2 декември 2012
985
1,704
393
Јас искрено не памтам шо се случуваше вопретходната сезона..Се случи нешто како невреме или сл. шо предизвика Луз? И шо и’ е целта сега шо ги држи едните во тој домот или што и да е и им ги брише сеќавањата?
Ја фатив епизодата од пола натака денеска, ама не ми се толку интересни. Пред 2 години ко ги даваа на А1 ми се чини поинтересни беа или јас „пораснав“? :giggle
Леле најсериозно не се сеќавам одамна беше кога ја даваа :D.Па оваа што ги држи сигурно пак нешто сака да постигне како за тој часовникот што беше во на сиело собата.Али ајде ќе видиме.Е,да порано беа поинтересни ама да не бидиме песимисти можеби и оваа сезона ќе биде интересна :D

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
мене оваа серија ми е како за деца со посебни потреби нешто у стилот ми е како цртаниот со телетабисите :zelen
Сепак подобра е од турските серии, ако не друго барем убави глумци има. :)

alba

Староседелец
15 март 2012
1,424
2,015
1,123
Сепак подобра е од турските серии, ако не друго барем убави глумци има. :)
Подобра ????????????
Како може да биде подобра па ако дошло ред и со турски серии-овие не се ни за коментирање па да се споредува ... како може бе таква серија да се емитува па и била наменета за тинејџерите, до толку ли се тинејџерите хендикепирани во мозокот па тоа да го гледаат па макар и све летоптици и лепотани да се актерите ама кај е содржината тука ....

• Ми се допаѓа
Реакции: WomanInRed

WomanInRed

Староседелец
15 февруари 2012
1,324
3,218
1,123
Подобра ????????????
Како може да биде подобра па ако дошло ред и со турски серии-овие не се ни за коментирање па да се споредува ... како може бе таква серија да се емитува па и била наменета за тинејџерите, до толку ли се тинејџерите хендикепирани во мозокот па тоа да го гледаат па макар и све летоптици и лепотани да се актерите ама кај е содржината тука ....
Во право си, ама ако бараме содржина во секоја серија, не треба воопшто да гледаме телевизија. :D
Ми недостасуват шпанските серии.